Jouw mandje 0

Golfhanddoek Fryslân

Golfhanddoeken van 100% katoen voor het gebruik op de golfbanen in Fryslân

Golfhanddoeken van 100% katoen voor golf teams en individuele golfers zijn de perfecte aanvulling op uw golf uitrusting en natuurlijk uw golfspel op de baan of driving range. De bedrukte of geborduurde golfhanddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit met een RVS oog en een sterke karabijnhaak zodat deze langdurig en intensief gebruik op de golfbaan garandeert. De golfhanddoek is verkrijgbaar in vele kleuren en uw logo kan in meerdere kleuren als reclame uiting worden geborduurd.

Een golfhanddoek voor een schone golfclub met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor het verlengen van de leevnsduur van uw golfclubs bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Snel en eenvoudig een driver, putter, chipper of ijzer schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een golf karretje mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor uw golfset met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golftas

Er zijn veel redenen te bedenken waarom u een golftas moet hebben. Allereerst heeft u aardig wat spullen bij u wanneer er een ronde wordt gespeeld. Een bidon of waterfles, golfballen, golfschoenen, uw golfclubs, een golfhanddoek van golfhanddoek.com en nog veel meer. Het aanschaffen van een golftas is zodoende zeker geen overbodige luxe.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie Friese golfhanddoeken

  • Tijdens een golfclinic kunt u de golfhanddoeken voor gebruik op de Friese golfbanen aanbieden aan uw klanten.
  • De golfhanddoeken voor het lopen van een ronde op de golfbanen mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Gedurende een golfreis in Friesland is het gebruik van een golfhanddoek inclusief bedrukking onmisbaar.
  • Een golfclub is goed en snel schoon te maken met een golfhanddoek inclusief borduring en kan gebruikt worden tijdens de rondes die u loopt op een golfbaan.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken plus borduring, ideaal om te gebruiken in een mooie Friese omgeving waar u heerlijk kunt golfen.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoekjes in Friesland 

 

 

Golfhanddoek met logo