Jouw mandje 0

Golfhanddoek beige

Golfhanddoek in kleur beige

Een beige golfhanddoek is uw partner in de strijd tegen modder, grond, zand, gras en steentjes op de golfbanen in Nederland en België. Met een beige golfhanddoek zorgt u er voor dat de golf materialen schoon en in goede conditie blijven. De golfhanddoekjes zijn eenvoudig te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley.

Dankzij een een oog van roestvrij staal en een stevige karabijnhaak bent u er van verzekerd dat de golfhanddoek in beige u trouw zal blijven ondersteunen tijdens uw rondes of de golfcourses. Een opvallende handdoek mag zeker niet ontstaan in uw uitrusting.

Een beige golfhanddoek gemaakt van 100% katoen

De golfhanddoeken in ons assortiment zijn gemaakt van 100% katoen, een heerlijke zachte en stevige golfhanddoek die er voor zorgt dat vuil gemakkelijk kan worden verwijderd van de golf materialen. Ook uw golfschoenen, golftrolley, golftas of golfballetjes kunt u eenvoudig schoonmaken met een beige golfhanddoek.

Een leuk en opvallend relatiegeschenk

Een golfhanddoek is een leuk en opvallend relatiegeschenk om weg te geven. Niet alleen is een beige golfhanddoek een item dat niet mag ontbreken op de golfbaan, vanwege de lange levensduur maakt u langdurig -en tegen geringe kosten- reclame voor uw vereniging of bedrijf.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Andere kleuren verkrijgbaar naast een golfhanddoek in beige

beige-overzicht