Jouw mandje 0

Golfhanddoek zwart

Golfhanddoek in kleur zwart

Golfhanddoekjes in diverse kleuren waaronder zwart vindt u bij golfhanddoek.com. In onze shop vindt u diverse mogelijkheden zoals; golfhanddoekjes voor golf (web) shops, onze eigen webshop voor particulieren, ontwerpen op maat voor verenigingen, ontwerpen op maat voor bedrijfsevenementen en ontwerpen op maat voor bedrijven. Wat u ook zoekt bij ons bent u aan het juiste adres voor zwart gekleurde golfhanddoeken.

Met de golfhanddoeken van golfhanddoek.com slaat u zonder problemen altijd een “hole in one”, welke vraag u ook heeft wij hebben in ons assortiment golfhanddoeken een antwooord op uw vragen.

Snel geleverd maatwerk

Wij produceren de zwarte golfhanddoeken in eigen beheer en zo krijgt u snel geleverd maatwerk van hoge kwaliteit. Golfhanddoek.com bedrukt de handdoekjes niet maar -om de levensduur te verlengen van de bedrukking- borduurt enkel de ontwerpen die klanten aanleveren.

Een karabijnhaak met RVS oog

De zwarte golfhanddoek is niet alleen uitgevoerd in een dikke katoenen stof maar ook met een stevige karabijnhaak. Een oog van roestvrij staal op de hoek van golfhanddoek voorkomt dat deze snel zal gaan scheuren. Met behulp van de karabijnhaak is de zwarte golfhanddoek eenvoudig aan uw golfset, golftrolley of golftas te bevestigen.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Andere kleuren verkrijgbaar naast een golfhanddoek in zwart

zwart-overzicht