Jouw mandje 0

Golfhanddoek bordeauxrood

Golfhanddoek in kleur bordeauxrood

Met behulp van een donkergroen gekleurde golfhanddoek kunt u snel en eenvoudig uw golfclubs, golf ijzers, drivers, chippers en putters schoonmaken. Niet alleen voorkomt u dat u minder goed zult slaan omdat uw clubs schoon zijn en de bal dus optimaal wordt geraakt. Ook zorgt u er voor dat uw golfspullen minder snel zullen slijten door grond, modder, gras of zand. De donkergroene golfhanddoek is een ideale partner op de golfcourse.

De golfhanddoek in donkergroen is van hoogwaardige kwaliteit en dankzij de karabijnhaak kunt u deze eenvoudig bevestigen aan uw golf trolley of golftas. De golfhanddoek mag dus zeker niet ontbreken in uw arsenaal aan golf items.

Een leuke give away met ideale reclame mogelijkheden

Een golfhanddoek in donkergroen is niet alleen een leuk kado maar dankzij de golfhanddoek kunt u ook nog eens heel gemakkelijk reclame maken. Een golfhanddoek als give away tijdens een toernooi, event, zakelijke bijeenkomst of een verenigingsjubileum biedt u langdurige naamsbekendheid. De golfhanddoek in donkergroen biedt liefhebbers en pro’s uit de golfsport vele mogelijkheden

Golfhanddoek in donkergroen bedrukken / borduren met logo

Golfhanddoek.com biedt hoogwaardige bedrukkingen / borduringen aan zodat u en de gebruikers van de golfhanddoekjes langdurig plezier zullen hebben van de aankoop of schenking. Wij raden u aan een extra golfhanddoek mee te nemen zodat u bijvoorbeeld tijdens een regenbui altijd een vervangende handdoek binnen handbereik heeft.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Andere kleuren verkrijgbaar naast een golfhanddoek in bordeauxrood

bordeauxrood-overzicht