Jouw mandje 0

Golfhanddoek marineblauw

Golfhanddoek in kleur marineblauw

Golf is een populaire sport in Nederland en België, om uw set goed te onderhouden is het van belang uw materiaal goed schoon te houden. Het onderhouden en schoonmaken kan eenvoudig met een marineblauw gekleurde golfhanddoek. De golfhanddoek heeft een stevige haak ook wel bekend als een karabijnhaak zodat u deze eenvoudig aan uw golftas kunt bevestigen, de golfhanddoek heeft een rvs oog zodat de golfhanddoek niet uit zal scheuren.

In ons assortiment vindt u naast de marineblauwe golfhanddoek ook nog 16 andere opvallende kleuren. De golfhanddoeken kunnen worden uitgevoerd inclusief borduring en zorgen voor een luxe uitstraling.

Geborduurde marineblauwe golfhanddoek van dik katoen

De golfhanddoeken zijn gemaakt van dik katoen zodat u eenvoudig het vuil van uw golfclubs kunt verwijderen. Dankzij onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om de katoenen golfhanddoeken snel in grotere aantallen te leveren.

Een golfhanddoek met logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp

Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het mogelijk om de golfhanddoeken met logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp uit te rusten. De golfhanddoeken zijn 30 centimeter bij 40 centimeter groot, zodat er meer dan voldoende ruimte is voor het plaatsen van een opvallend design voor diverse reclame mogelijkheden tijden golfwedstrijden of golfevents.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Andere kleuren verkrijgbaar naast een golfhanddoek in marineblauw

donkerblauw-overzicht