Jouw mandje 0

Golfhanddoek donkergrijs

Golfhanddoek in kleur donkergrijs

Met behulp van een golfhanddoek in de kleur donkergrijs en een klein borsteltje is hett super eenvoudig om uw golfset schoon en in puike conditie te houden. Dankzij een golfhanddoekje zorgt u er voor dat de clubs niet snel slijten en blijft het oppervlak om de bal te raken in de best mogelijke conditie. De golfhanddoeken hebben een formaat van 30x40 centimeter en kunnen van diverse borduringen worden voorzien.

De golfhanddoeken zijn naast een donkergrijze uitvoering in 16 andere kleuren verkrijgbaar. Zo is er voor iedere zakelijke netwerkborrel, golfvereniging, jubileum of event wel een kleur die bij uw aanvraag past.

Hoogwaardige kwaliteit katoenen golf handdoekjes

De golfhanddoekjes zijn gemaakt van een dikke katoenen stof en bieden zo langdurige kwaliteit. U kunt gedurende een lange periode eenvoudig uw golfmateriaal schoonmaken en onderhouden. Kortom een ideale mogelijkheid om met een donkergrijs gekleurde golfhanddoek reclame te maken.

Voor bedrijven en golfwinkels

Met de golfhanddoeken van Golfhanddoek.com heeft u niet alleen de mogelijkheid deze op maat te laten ontwerpen voor reclame doeleinden maar wij ontwerpen en produceren ook voor golfwinkels en in eigen beheer. De donkergrijze golfhanddoek is dus te gebruiken voor vele toepassingen. De golfhanddoeken vindt u in de webshop van golfhanddoek.com maar bijvoorbeeld ook bij golfplaza.nl en goleftee.com.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Andere kleuren verkrijgbaar naast een golfhanddoek in donkergrijs

 

donkergrijs-overzicht