Jouw mandje 0

Golfhanddoek geel

Golfhanddoek in kleur geel

In het assortiment van golfhanddoek.com zijn golfhanddoeken in 17 verschillende kleuren verkrijgbaar. Een gele golfhanddoek kunt u bijvoorbeeld aanbieden tijdens een golfclinic, een golf event of een netwerk event op de golfvereniging waar u lid bent. Ook zijn onze golfhanddoeken vanaf 1 stuk verkrijgbaar in onze webshop of verschillende golfwinkels.

Bent u als winkeleigenaar geïnteresseerd in ons assortiment of wilt u designs op maar laten maken, neem dan contact op door gebruik te maken van onderstaande gegevens. De golfhanddoek biedt u een ideale mogelijkheid tot het maken van reclame en zorgt er voor dat u tegen geringe kosten langdurig wordt “gezien” op de golfbaan.

Een gele golfhanddoek mag natuurlijk niet ontbreken op de golfbaan

Een gele golfhanddoek mag natuurlijk niet ontbreken in uw uitrusting op de golfbaan. Dankzij de golfhanddoek blijft uw materiaal om een heerlijk rondje golf te spelen in de best mogelijke conditie. Voorkom slijtage aan uw materiaal en zorg voor goed onderhoud met een borsteltje en golfhanddoek.

Golfreis, golfles, golftoernooi of afslaan

Waar u zich ook bevindt op de baan tijdens een golfreis, golfles, golftoernooi of gewoon tijdens het afslaan op de driving range u kunt niet zonder een golfhanddoek. Welk ontwerp u ook wenst, het is mogelijk bij golfhanddoek.com. Wij produceren in eigen beheer de handdoekjes zodat u deze tegen aantrekkelijke kosten kunt laten produceren

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Andere kleuren verkrijgbaar naast een golfhanddoek in geel

geel-overzicht