Jouw mandje 0

Golfhanddoek rood

Golfhanddoek in kleur rood

Golfhanddoek.com levert golfhanddoeken aan verenigingen, shops, particulieren en bedrijven. Naast de golfhanddoek in rood hebben we nog 16 andere opvallende en minder opvallende kleuren die altijd wel passen bij uw golftrolley of golftas. Voor bedrijven of verenigingen is het mogelijk deze op maat vorm te geven met bijvoorbeeld een logo, naam of datum. De golfhanddoeken worden met een mooie borduring uitgerust

De golfhanddoek is een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven, particulieren, shops en verenigingen. Gemaakt van dikke katoenen badstof is een lange en intensieve levensduur gegarandeerd. Met behulp van de golfhanddoek verzekert u zich van een schone golfset die niet alleen minder snel zal slijten maar zorgt u er ook voor dat u de golfbal zo zuiver mogelijk blijft raken.

Onderhoud aan uw golfset

Met een rood gekleurde golfhanddoek kunt u snel en eenvoudig uw golfclubs, drivers, ijzers, chipper en putter schoonmaken. Het onderhoud aan uw golfset kost u weinig moeite en zorgt er voor dat u lang met veel plezier uw set kunt gebruiken. Vanwege de lange levensduur is de golfhanddoek in de rode kleur een ideaal “uithangbord” om reclame te maken. Wij ontwerpen echter niet enkel voor bedrijven maar ook voor golfwinkels of golfverenigingen die een feestje of jubileum hebben te vieren.

Op verantwoorde wijze geproduceerd

De golfhanddoeken in het assortiment van golfhanddoek.com worden op een verantwoorde wijze geproduceerd, zo wordt het milieu zo min mogelijk belast en zijn de werkomstandigheden voor het personeel goed georganiseerd. Zo biedt de rode golfhanddoek niet alleen een meerwaarde op de golfbaan maar ook tijdens het productieproces.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Andere kleuren verkrijgbaar naast een golfhanddoek in rood

rood-overzicht