Jouw mandje 0

Golfhanddoek Gelderland

Golfhanddoeken van 100% katoen voor golfspelers in Gelderland

Golfhanddoeken van 100% katoen voor het spelen van golf in Gelderland zijn de perfecte aanvulling op uw golf uitrusting en natuurlijk uw golfspel op de baan of driving range. De bedrukte of geborduurde golfhanddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit met een RVS oog en een sterke karabijnhaak zodat deze langdurig en intensief gebruik op de golfbaan garandeert. De golfhanddoek is verkrijgbaar in vele kleuren en uw logo kan in meerdere kleuren als reclame uiting worden geborduurd.

Een golfhanddoek voor het onderhoud en schoonmaken van een golfclub met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor golfspelers en golfspeelsters in Gelderland bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Een golfclub, ijzer, driver, chipper of putter schoonhouden met een golfhanddoek met reclame of logo borduring

Wanneer u geregeld golft weet u dat het oppakken van de bal -zonder straf- enkel mag worden uitgevoerd op de green. Dit kan en mag enkel wanneer een golfspeler de bal schoon wil maken, een golfhanddoek van badstof biedt hier een uitgelezen mogelijkheid toe. Naast een bedrukte golfbal is een golfhanddoek voor het schoonmaken van uw golfclub in Gelderland hier een geweldig communicatiemiddel voor.

Golfhanddoek bedrukken voor het onderhoud aan uw golfclub met bedrijfslogo of reclame uiting

Het bedrukken van meerdere golfhanddoeken voor onderhouden van uw golfclub is natuurlijk een mogelijkheid die u extra attentie waarde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfset

Bent u begonnen met golfen of heeft u de afgelopen tijd uw golfset gehuurd? Dan is het nu tijd voor uw eigen golfset. Vergeet niet dat de golfhanddoek van golfhanddoek.com hier niet bij inbegrepen zit. Deze golfhanddoek zal u zelf los aan moeten schaffen. Laat u goed informeren over de diverse golfsets, het is zonde wanneer u een set koopt waar u later niet meer tevreden mee bent. Het kopen van een golfset is investeren in de toekomst.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie Gelderse golf handdoekjes voor golfvernigingen en reclame doeleinden

  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic op de driving range of golfbaan.
  • Tijdens de golflessen kunnen de golfhanddoeken voor gebruik op de green tijdens een golfwedstrijd natuurlijk niet gemist worden.
  • De golfhanddoeken voor de driving range of golfbaan zijn een leuke aanvulling tijdens golfreizen.
  • Een golfclub maak je schoon in de rustmomenten tijdens een golfwedstrijd met een golfhanddoek inclusief bedrukking.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met bedrukking die zeer goed van pas komen tijdens de golfwedstrijden op de golfbaan of driving range.

Verkrijgbare kleuren golf handdoeken op golfbanen in Gelderland

 

 

Golfhanddoek met logo