Jouw mandje 0

Golfbanen Gelderland

Golfhanddoeken van 100% katoen voor golfers op golfbanen in Gelderland

Golfhanddoeken van 100% katoen voor golfers op golfbanen in Gelderland zijn de perfecte aanvulling op uw golf uitrusting en natuurlijk uw golfspel op de baan of driving range. De bedrukte of geborduurde golfhanddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit met een RVS oog en een sterke karabijnhaak zodat deze langdurig en intensief gebruik op de golfbaan garandeert. De golfhanddoek is verkrijgbaar in vele kleuren en uw logo kan in meerdere kleuren als reclame uiting worden geborduurd.

Een golfhanddoek voor het schoonmaken en optimaal prepareren van een golfclub met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor Gelderse golfers bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Op de golfbaan in Gelderland eenvoudig een golfclub schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een rondje golf in Gelderland mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor gebruik in Gelderland en omstreken met bedrijfslogo of reclame uiting

Het bedrukken van meerdere golfhanddoeken voor beoefenaars van de golfsport is natuurlijk een mogelijkheid die u extra attentie waarde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfset kopen

Is het tijd voor uw eigen golfaccessoires? Uw schoenen en zelfs uw golfhanddoek al gekocht? In de golfhanddoek kunt u ook speciaal uw initialen, bedrijfsnaam of sponsoring laten borduren, zo hoort u er echt bij op de club. Hierna is het tijd voor het belangrijkste puntje, uw eigen golfset kopen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van splinternieuwe tot prima tweedehands golfsets. Complete set inclusief tas en trolley of alleen de clubs, het kan allemaal. Verkrijgbaar in de heren en dames variant.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken in combinatie met een golftas of golfset in Gelderland

  • De golfhanddoeken met bedrukking voor onderhoud aan uw golfclubs mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Gedurende een golfreis in Gelderland is het gebruik van een golfhanddoek inclusief bedrukking onmisbaar.
  • Een golfclub maak je schoon in de lente, zomer, herfst en winter met een golfhanddoek inclusief bedrukking.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met bedrukking die zeer goed van pas komen tijdens de diverse mogelijkheden die u in Gelderland vindt om te golfen.
  • Tijdens een golfclinic in de lente, zomer, herfst en winter mag een golfhanddoek inclusief bedrukking natuurlijk niet ontbreken.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken op golfbanen in Gelderland

 

Golfhanddoek met logo