Jouw mandje 0

Golfclinic

Golfhanddoeken van 100% katoen voor golfclubs tijdens een golfclinic

Golfhanddoeken van 100% katoen voor golfclubs tijdens een golfclinic zijn de perfecte aanvulling op uw golf uitrusting en natuurlijk uw golfspel op de baan of driving range. De bedrukte of geborduurde golfhanddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit met een RVS oog en een sterke karabijnhaak zodat deze langdurig en intensief gebruik op de golfbaan garandeert. De golfhanddoek is verkrijgbaar in vele kleuren en uw logo kan in meerdere kleuren als reclame uiting worden geborduurd.

Een golfhanddoek voor een golfclinic met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor gebruik tijdens een golfclinic bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Een golfclub of driver schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een golfclinic of golf netwerk meeting mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Op maat ontworpen en geborduurde golfhanddoeken voor golfclinic(s) met een logo, jubileum of ontwerp op maat

Met het ontwerpen op maat van golfhanddoeken met een borduring biedt u uw bedrijf, netwerkclub of golfshop een extra mogelijkheid tot reclame. Ideaal voor gebruik tijdens een golfclinic, golfvakantie of golfreis maar bijvoorbeeld ook voor een golfvereniging. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfs logo, bedrijfsnaam of een eigen design op de golfhanddoek laten borduren of printen. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golftraining

Bent u geïnteresseerd in een golftraining? Neem dan eens rustig een kijkje bij golfclubs bij u in de buurt en kies er eentje waar u zich goed bij voelt. Er moet een klik zijn met de lesgevende pro en nog belangrijker natuurlijk; met de club. Veel clubs geven diverse welkomstcadeaus, zoals een golfhanddoek van golfhanddoek.com, een bidon of een golfbal. Er wordt zodoende veel waarde gehecht aan nieuwe trainingen en nieuwe clubleden.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken voor gebruik tijdens een golfclinic

  • Tijdens een golfclinic kunt u de golfhanddoeken voor gebruik op de driving range aanbieden aan uw klanten.
  • Tijdens de golflessen kunnen de golfhanddoeken voor gebruik op een golfbaan of golf course natuurlijk niet gemist worden.
  • Tijdens golfreizen zijn de golfhanddoeken voor de driving range een aanvulling die niet mag ontbreken.
  • Voor het schoonmaken van een golfclub zijn de golfhanddoeken uitstekend geschikt voor gebruik op de golfbaan of golf course.
  • De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar in een golfwinkel en kunnen eenvoudig worden gebruikt op een driving range, golfbaan of golf course.

Productinformatie golfhanddoeken met borduring of bedrukking op maat

 

Golfhanddoek met logo