Jouw mandje 0

Golfhanddoek bestellen

Golfhanddoeken van 100% katoen bestellen voor het perfect onderhouden van uw golfset

Golfhanddoeken van 100% katoen voor het perfect onderhouden van uw golfset zijn de perfecte aanvulling op uw golf uitrusting en natuurlijk uw golfspel op de baan of driving range. De bedrukte of geborduurde golfhanddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit met een RVS oog en een sterke karabijnhaak zodat deze langdurig en intensief gebruik op de golfbaan garandeert. De golfhanddoek is verkrijgbaar in vele kleuren en uw logo kan in meerdere kleuren als reclame uiting worden geborduurd.

Een golfhanddoek bestellen voor het spelen van golf met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor dames en heren golfers bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Opvallende (bedrijfs) reclame met golfhanddoeken op maat geborduurd

Wat voor event u ook heeft met welke intenties u ook het golfspel beoefent, de golfhanddoeken met borduring of ontwerp op maat komen altijd goed van pas. Het aanbieden van golfhanddoeken tijdens zakelijke meetings, golfclinics, golfreizen of golfvakanties is een garantie op langdurige aandacht onder uw doelgroep. Een golfhanddoek met naam, een golfhanddoek met reclame of gewoon een leuk design uit ons eigen assortiment... u slaat altijd een hole in one!

Op maat ontworpen en geborduurde golfhanddoeken voor het spelen en onderhouden van uw golftrolley met een logo, jubileum of ontwerp op maat

Met het ontwerpen op maat van golfhanddoeken met een borduring biedt u uw bedrijf, netwerkclub of golfshop een extra mogelijkheid tot reclame. Ideaal voor gebruik tijdens het golfen in Nederland en België maar bijvoorbeeld ook voor een golfvereniging. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfs logo, bedrijfsnaam of een eigen design op de golfhanddoek laten borduren of printen. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfballen

De juiste golfballen zijn minstens zo belangrijk als de juiste clubs, kleding en een golfhanddoek. Wordt u steeds serieuzer in het golfen? Ga dan eens op zoek naar de juiste golfballen, een vast merk en model helpt u verder uw handicap te verlagen. Met een golf handdoekje van golfhanddoek.com maakt u uw golfballen eenvoudig schoon voor een perfecte afslag.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie bestellen van golfhanddoeken

  • De golfhanddoeken voor het onderhouden van uw driver, putter, ijzer en chipper zijn verkrijgbaar in een golfwinkel.
  • Tijdens een golfclinic in Nederland en België mag een golfhanddoek inclusief bedrukking natuurlijk niet ontbreken.
  • Tijdens het volgen van golflessen is een golfhanddoek inclusief borduring van bedrijfslogo of bedrijfsnaam een item dat natuurlijk altijd welkom is voor de driver, putter, ijzer en chipper die moeten worden onderhouden.
  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen op de Nederlandse en Belgische golfbanen.
  • Voor het schoonmaken van een golfclub (driver, putter, ijzer en chipper) zijn de golfhanddoeken uitstekend geschikt voor gebruik op de banen in Nederland en België.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken te koop

 

Golfhanddoek met logo