Jouw mandje 0

Golfhanddoek Noord-Holland

Een golfhanddoek van badstof voor het spelen van een rondje golf in Noord-Holland

Een golfhanddoek is een kleine versie van een badhanddoek. De golfhanddoek is eenvoudig met een karabijnhaak aan uw golftas te bevestigen en zorgt er voor dat de golfclub gemakkelijk gebruikt kan worden en schoon blijft zodat snelle slijtage wordt voorkomen.

De gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft een formaat van 30x40 centimeter. De golfhanddoek met borduring gebruikt u voor het schoonmaken van het clubhoofd van de golfclub zodat het contact met de bal zo optimaal mogelijk blijft. De golfhanddoek met reclame uiting, logo of andere toepassing is een opvallende mogelijkheid tot reclame en zichtbaarheid. Een onmisbare handdoek voor de welwillende golfamateur uit Noord-Holland om uw golfbal, clubs en ook uw handen mee schoon te maken.

In Noord-Holland eenvoudig een golfijzer schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een set losse golfijzers mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor mooie golfclubs met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfclubs kopen

Is het tijd voor uw eigen golfaccessoires? Uw schoenen en uw golfhanddoek van golfhanddoek.com al gekocht? In de golfhanddoek kunt u ook speciaal uw initialen of (bedrijfs)naam laten borduren. Hierna is het tijd voor het belangrijkste punt, uw eigen golfclubs kopen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van splinternieuwe tot prima tweedehands golfclubs. Verdiep u hier goed in want de golfclubs gaan een lange tijd mee. Verkrijgbaar in een heren en dames variant.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golf clubs in Noord Holland

  • De golfhanddoeken met bedrukking voor golfspelers uit Noord-Holland mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Tijdens een golfreis is naast de standaard uitrusting een golfhanddoek met borduring iets dat niet mag ontbreken in uw ronde op de golfbaan.
  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub op de golfbanen in Noord-Holland.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met bedrukking die zeer goed van pas komen tijdens de ronde op de golfbaan.
  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic op de golf banen in Noord-Holland.

Verkrijgbare kleuren handdoeken voor het schoonmaken van golf clubs in Noord-Holland

 

 

Golfhanddoek met logo