Jouw mandje 0

Golfles

Een golfhanddoek van badstof voor golf clubs, putters en golf drivers

Een golfhanddoek is een kleine versie van een badhanddoek. De golfhanddoek is eenvoudig met een karabijnhaak aan uw golftas te bevestigen en zorgt er voor dat de driver, putter, ijzer, fairway woods en chipper gemakkelijk gebruikt kan worden en schoon blijft zodat snelle slijtage wordt voorkomen.

De gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft een formaat van 30x40 centimeter. De golfhanddoek met borduring gebruikt u voor het schoonmaken van het clubhoofd van de golfclub zodat het contact met de bal zo optimaal mogelijk blijft. De golfhanddoek met reclame uiting, logo of andere toepassing is een opvallende mogelijkheid tot reclame en zichtbaarheid. Een onmisbare handdoek voor de golfles om uw golfbal, clubs en ook uw handen mee schoon te maken.

Uw golfhanddoek tijdens de golfles schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een golfles mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Bedruk een golfhanddoek in Nederland of België met uw bedrijfs logo of reclame uiting

Golfhanddoeken met bedrijfs logo bieden u extra waarde tijdens een meeting, golfclinic of golfreis. De attentiewaarde is langdurig tijdens een golfles of netwerkevent zodat golfers uw logo of reclame uiting vaak zullen zien. Het bedrukken en borduren van golfhanddoeken is een slimme en goede investering om reclame te maken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfschoenen

Wanneer je de baan op wilt, mogen goede golfschoenen natuurlijk niet ontbreken. Je kunt kiezen voor een golfhanddoek van golfhanddoek.com met of zonder geborduurde tekst, zo kun je ook kiezen voor golfschoenen met of zonder spikes. Kiest u liever voor een zomerschoen of een winterlaars, veel webshops bieden van alle soorten een aantal modellen aan. Genoeg keus dus.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken voor gebruik tijdens golfles

  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic of enkele golfles.
  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen op de golfcourses.
  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen of enkele golfles.
  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub op de golfcourses.
  • De golfhanddoek met borduring is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel tijdens een golfclinic, golfles of op de golfcourses.

Verkrijgbare kleuren geborduurde golfhanddoekjes met logo of reclame uiting

 

Golfhanddoek met logo