Jouw mandje 0

Golftraining

Een golfhanddoek van badstof voor gebruik tijdens een golftraining

Een golfhanddoek is een kleine versie van een badhanddoek. De golfhanddoek is eenvoudig met een karabijnhaak aan uw golftas te bevestigen en zorgt er voor dat de club tijdens de golftraining gemakkelijk gebruikt kan worden en schoon blijft zodat snelle slijtage wordt voorkomen.

Een golfhanddoek is een kleine versie van een badhanddoek. De goldhanddoek is eenvoudig met een karabijnhaak aan uw golftas te bevestigen en zorgt er voor dat de club tijdens de golftraining gemakkelijk gebruikt kan worden en schoon blijft zodat snelle slijtage wordt voorkomen.

Een ontspannen golftraining met golfhanddoeken op maat geborduurd

Wat voor event u ook heeft op de golfbaan, de golfhanddoeken met borduring of ontwerp op maat komen altijd goed van pas. Het aanbieden van golfhanddoeken tijdens zakelijke meetings, golfclinics, golfreizen of golfvakanties is een garantie op langdurige aandacht onder uw doelgroep. Een golfhanddoek met naam, een golfhanddoek met reclame of gewoon een leuk design uit ons eigen assortiment... u slaat altijd een hole in one!

Op maat ontworpen en geborduurde golfhanddoeken voor gebruik tijdens de golftraining met een logo, jubileum of ontwerp op maat

Met het ontwerpen op maat van golfhanddoeken met een borduring biedt u uw bedrijf, netwerkclub of golfshop een extra mogelijkheid tot reclame. Ideaal voor gebruik tijdens bijvoorbeeld de golftraining maar bijvoorbeeld ook voor een golfvereniging. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfs logo, bedrijfsnaam of een eigen design op de golfhanddoek laten borduren of printen. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfset

Bent u begonnen met golfen of heeft u de afgelopen tijd uw golfset gehuurd? Dan is het nu tijd voor uw eigen golfset. Vergeet niet dat de golfhanddoek van golfhanddoek.com hier niet bij inbegrepen zit. Deze golfhanddoek zal u zelf los aan moeten schaffen. Laat u goed informeren over de diverse golfsets, het is zonde wanneer u een set koopt waar u later niet meer tevreden mee bent. Het kopen van een golfset is investeren in de toekomst.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoek aanbieding voor de golf training

  • Tijdens een golfclinic in Nederland of België mag een golfhanddoek inclusief bedrukking natuurlijk niet ontbreken.
  • De golfhanddoeken met bedrukking voor een golf training mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Gedurende een golfreis in Nederland of België is het gebruik van een golfhanddoek inclusief bedrukking onmisbaar.
  • Een golfclub maak je schoon tijdens de golf training met een golfhanddoek inclusief bedrukking.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met bedrukking die zeer goed van pas komen tijdens de golf training in Nederland of België.

Verkrijgbare kleuren handdoeken voor het spelen van golf en het schoonhouden van clubs

 

Golfhanddoek met logo