Jouw mandje 0

Golfbaan

Een golfhanddoek van badstof voor gebruik op de golfbaan

Een golfhanddoek is een kleine versie van een badhanddoek. De golfhanddoek is eenvoudig met een karabijnhaak aan uw golftas te bevestigen en zorgt er voor dat de golfclub op de golfbaan gemakkelijk gebruikt kan worden en schoon blijft zodat snelle slijtage wordt voorkomen.

De gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft een formaat van 30x40 centimeter. De golfhanddoek met borduring gebruikt u voor het schoonmaken van het clubhoofd van de golfclub zodat het contact met de bal zo optimaal mogelijk blijft. De golfhanddoek met reclame uiting, logo of andere toepassing is een opvallende mogelijkheid tot reclame en zichtbaarheid. Een onmisbare handdoek voor gebruik op de golfcourse om uw golfbal, clubs en ook uw handen mee schoon te maken.

Een schone golfclub op de green met golfhanddoeken op maat geborduurd

Wat voor event u ook heeft met meerdere bezoekers op de golfbaan, de golfhanddoeken met borduring of ontwerp op maat komen altijd goed van pas. Het aanbieden van golfhanddoeken tijdens zakelijke meetings, golfclinics, golfreizen of golfvakanties is een garantie op langdurige aandacht onder uw doelgroep. Een golfhanddoek met naam, een golfhanddoek met reclame of gewoon een leuk design uit ons eigen assortiment... u slaat altijd een hole in one!

Reclame op een golfhanddoek voor gebruik op de golfbaan of green met uw logo, meeting of jubileum

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor gebruik op de golfbaan of driving range is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfballen

De juiste golfballen zijn minstens zo belangrijk als de juiste clubs, kleding en een golfhanddoek. Wordt u steeds serieuzer in het golfen? Ga dan eens op zoek naar de juiste golfballen, een vast merk en model helpt u verder uw handicap te verlagen. Met een golf handdoekje van golfhanddoek.com maakt u uw golfballen eenvoudig schoon voor een perfecte afslag.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken voor golfbanen

  • De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar in een golfwinkel en kunnen eenvoudig worden gebruikt op een golf baan.
  • Tijdens een golfclinic kunt u de golfhanddoeken voor gebruik op de green aanbieden aan uw klanten.
  • Tijdens de golflessen kunnen de golfhanddoeken voor gebruik op een golf baan natuurlijk niet gemist worden.
  • Tijdens golfreizen zijn de golfhanddoeken voor gebruik op de green een aanvulling die niet mag ontbreken.
  • Voor het schoonmaken van een golfclub zijn de golfhanddoeken uitstekend geschikt voor gebruik op de green of golf baan.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken voor een schone club op de golfbaan

 

Golfhanddoek met logo