Jouw mandje 0

Golfhanddoek met logo

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor zakelijke reclame of een jubileum op uw golfvereniging

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het spelen van golf of een golf event uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor het schoonmaken en sparen uw golfset met golfclubs kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Een golfset met meerdere clubs in combinatie met een geborduurde golfhanddoek

Iedere golfspeler -op welk niveau dan ook- is zuinig op zijn of haar golfmateriaal. Een goede, degelijke golfhanddoek mag daarom aan geen enkele golftas of golfkar ontbreken. Door gebruik te maken van een golfhanddoek met reclame uiting, naam van uw golfvereniging of andere toepassingen zorgt u dat uw clubs goed schoon blijven wat de kwaliteit en levensduur ten goede komt.

Golfhanddoek bedrukken voor het spelen van een rondje golf met bedrijfslogo of reclame uiting

Het bedrukken van meerdere golfhanddoeken voor golfspelers en als aanvulling op golfsets is natuurlijk een mogelijkheid die u extra attentie waarde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Gvb golf

Bij de meeste clubs in Nederland ben je verplicht in het bezit te zijn van je golfvaardigheidsbewijs, anders mag je de baan niet op. Zoek van tevoren uit of dit echt de sport voor u is. Veel artikelen zullen moeten worden aangeschaft. Zoals de clubs, golfballen, een golfhanddoek van golfhanddoek.com met eventueel geborduurde initialen, een golf outfit. Kijk dus eerst of golfen echt iets voor u is voordat u uw golfvaardigheidsbewijs haalt.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie op maat geproduceerde golf handdoeken met logo voor bedrijf of vereniging

  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met logo plus borduring, ideaal om te gebruiken in een prachtige omgeving op de golfbaan.
  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic op de green.
  • Tijdens de golflessen kunnen de golfhanddoeken met logo voor gebruik op een golfbaan natuurlijk niet gemist worden.
  • De golfhanddoeken voor het golfen op de green zijn een leuke aanvulling tijdens golfreizen.
  • Een golfclub maak je schoon in de prachtige omgeving op de green van een golfbaan met een golfhanddoek inclusief bedrukking.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoek met (bedrijfs) logo

 

Golfhanddoek met logo