Jouw mandje 0

Golfbanen Overijssel

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor Overijsselse golfbanen

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het spel op een golfbaan in Overijssel uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor het conditioneren van golfclubs in Overijssel kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Een golfset met trolley en clubs in combinatie met een geborduurde golfhanddoek

Iedere golfspeler -op welk niveau dan ook- is zuinig op zijn of haar golfmateriaal. Een goede, degelijke golfhanddoek mag daarom aan geen enkele golftas of golfkar ontbreken. Door gebruik te maken van een golfhanddoek met reclame uiting, naam van uw golfvereniging of andere toepassingen zorgt u dat uw clubs goed schoon blijven wat de kwaliteit en levensduur ten goede komt.

Op maat ontworpen en geborduurde golfhanddoeken voor de zakelijke golfspeler met een logo, jubileum of ontwerp op maat

Met het ontwerpen op maat van golfhanddoeken met een borduring biedt u uw bedrijf, netwerkclub of golfshop een extra mogelijkheid tot reclame. Ideaal voor gebruik tijdens commerciële netwerkbijeenkomsten, jubilea, golf competitieteams maar bijvoorbeeld ook voor een golfvereniging. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfs logo, bedrijfsnaam of een eigen design op de golfhanddoek laten borduren of printen. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfvakantie

Wat is er leuker dan een golfvakantie? Op golfvakantie naar Spanje, Italië, Portugal of misschien wilt u zelf buiten Europa gaan, het kan allemaal! Golfvakanties worden bij diverse bureaus aangeboden en hier kunt u de hulp en advies verwachten welke u nodig heeft. Een golfvakantie kan ook all-in, als aanbieder is golfhanddoek.com een betrouwbare partner voor de golfhanddoeken die u aan kunt bieden.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie 100% katoenen handdoeken voor golfverenigingen in Overijssel

  • Gedurende een golfreis in Overijssel is het gebruik van een golfhanddoek inclusief bedrukking onmisbaar.
  • Een golfclub maak je schoon in de clubhuizen van golfverenigingen met een golfhanddoek inclusief bedrukking.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met bedrukking die zeer goed van pas komen tijdens de rondes die u loopt op golfbanen in Overijssel.
  • Tijdens een golfclinic in de clubhuizen van golfverenigingen mag een golfhanddoek inclusief bedrukking natuurlijk niet ontbreken.
  • De golfhanddoeken met bedrukking voor golfverenigingen in Overijssel mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.

Verkrijgbare kleuren badstof golf handdoekjes in Noord-Holland

 

Golfhanddoek met logo