Jouw mandje 0

Golfbanen Zeeland

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor het spelen van golf in Zeeland

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het spelen op de golfbanen in Zeeland uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor golf liefehebbers in Zeeland kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Een golftas, golfclub, golfset of golfballen schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een ronde op de golfbaan mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor golf beoefenaars met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golf toernooi

Er zijn in Nederland diverse soorten golf toernooien, ideaal om reclame te maken met bijvoorbeeld een golfhanddoek met bedrijfslogo of naam. Niet alleen clubs maar ook particuliere organisaties kunnen toernooien voor golfers organiseren. Iedere golfbaan in Nederland of België waar gastvrijheid en een prachtige uitstraling hand in hand gaan, is perfect geschikt voor het organiseren van een leuk en gezellig zakelijk golf event. Vindt u het leuk om een wedstrijd te spelen? Er is een ruim overzicht te vinden aan open wedstrijden en toernooien op de Nederlandse golfbanen.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie Zeeuwse golfhanddoeken van hoogwaardige kwaliteit

  • Voor het schoonmaken van een golfclub zijn de golfhanddoeken uitstekend geschikt voor gebruik op de greens in Zeeland.
  • De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar in een golfwinkel en kunnen eenvoudig worden gebruikt op een driving range of golf netwerk event.
  • Tijdens een golfclinic kunt u de golfhanddoeken voor gebruik op de greens in Zeeland aanbieden aan uw klanten.
  • Tijdens de golflessen kunnen de golfhanddoeken voor gebruik op een driving range of golf netwerk event natuurlijk niet gemist worden.
  • Tijdens golfreizen zijn de golfhanddoeken voor de gebruikers van de Zeeuwse greens, driving ranges of golf netwerk events een aanvulling die niet mag ontbreken.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken voor (netwerk) golf events in Zeeland

 

Golfhanddoek met logo