Jouw mandje 0

Golfhanddoek Utrecht

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor het schoonmaken van een golfset in Utrecht

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het spelen van golf in Utrecht uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor het volledige onderhoud van een golfset kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Golfhanddoek van 100% katoen voor liefhebbers van de golfsport in Utrecht

De golfhanddoeken zijn gemaakt van 100% katoen en op een verantwoorde wijze geproduceerd, zo heeft u als leverancier of als afnemer lang plezier van de golfhanddoek en dat geldt natuurlijk ook voor de gebruikers van de golfhanddoeken voor het schoonmaken van uw club, driver, putter of chipper. Kortom... een ideaal cadeau of give away.

Op maat ontworpen en geborduurde golfhanddoeken voor zakelijke reclame doeleinden met een logo, jubileum of ontwerp op maat

Met het ontwerpen op maat van golfhanddoeken met een borduring biedt u uw bedrijf, netwerkclub of golfshop een extra mogelijkheid tot reclame. Ideaal voor gebruik tijdens een zakelijk golf event of wedstrijd maar bijvoorbeeld ook voor een golfvereniging. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfs logo, bedrijfsnaam of een eigen design op de golfhanddoek laten borduren of printen. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golftassen aanbieding

Er zijn veel redenen te bedenken waarom u een golftas moet hebben. Allereerst heeft u aardig wat spullen bij u wanneer er een ronde golf wordt gespeeld op de banen in Nederland en België. Een bidon of waterfles, golfballen, uw golfclubs, een golfhanddoek van golfhanddoek.com en nog meer. Het aanschaffen van een golftas is zeker geen overbodige luxe. Kijk eens bij golftassen aanbieding.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoekjes voor reclame doeleinden in Utrecht

  • De golfhanddoeken voor het schoonmaken van uw golfclubs zijn een leuke aanvulling tijdens golfreizen.
  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub op de Utrechtse greens en golfbanen.
  • De golfhanddoeken voor een schone golfset zijn verkrijgbaar in een golfwinkel.
  • Een golfhanddoek met borduring van een logo of naam op maat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende een golfclinic in Utrecht en omgeving op de greens en golfbanen.
  • De golfhanddoeken met bedrukking voor het schoonhouden van golfclubs in Utrecht mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.

Verkrijgbare kleuren golf handdoek in Utrecht en omgeving

 

 

Golfhanddoek met logo