Jouw mandje 0

Golfhanddoek Limburg

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor golfers in Limburg

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het spelen van het golfspel in Limburg uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor proper onderhoud van uw volledige set golf clubs kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Een golf driver, putter, chipper of ijzer schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een ronde op de Limburgse golfbanen mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Bedruk een golfhanddoek in Limburg en omstreken met uw bedrijfs logo of reclame uiting

Golfhanddoeken met bedrijfs logo bieden u extra waarde tijdens een meeting, golfclinic of golfreis. De attentiewaarde is langdurig tijdens het spelen van een ronde golf zodat golfers uw logo of reclame uiting vaak zullen zien. Het bedrukken en borduren van golfhanddoeken is een slimme en goede investering om reclame te maken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfballetjes

Uw golfballetjes houdt u eenvoudig schoon met behulp van een golfhanddoekje van golfhanddoek.com. De golfhanddoekjes zijn dus niet alleen geschikt voor een schone club, driver, putter, chipper of ijzer maar dienen ook andere doeleinden tijdens het prachtige golfspel. De golfhanddoekjes met reclame, logo of bijvoorbeeld een jubileum editie zijn ideaal voor commerciële doeleinden.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie over golf handdoekjes in Limburg

  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen in Limburg.
  • Tijdens golfreizen zijn de golfhanddoeken voor de schone golfclubs een aanvulling die niet mag ontbreken.
  • De golfhanddoeken voor het spelen in Limburg zijn ideaal voor het schoonmaken van een golfclub.
  • De golfhanddoek met borduring is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel in Limburg en zorgt voor goed onderhouden golfclubs.
  • De golfhanddoeken voor schone golfclubs kunt u aanbieden tijdens een golfclinic.

Verkrijgbare kleuren golf schoonmaakdoeken voor Limburgse golfbanen

 

 

Golfhanddoek met logo