Jouw mandje 0

Golfbanen Flevoland

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor golfbanen in Flevoland

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het spel op een golfbaan in Flevoland uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor een golfbaan in Flevoland kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Een putter, chipper, ijzer, fairway woods of driver schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een gecombineerde golfset mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Reclame op een golfhanddoek voor gebruik op een golfbaan in Flevoland met uw logo, meeting of jubileum

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor golfbanen in Flevoland is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golftas kopen

Wanneer u een golftas gaat kopen, kijk dan niet alleen naar het uiterlijk van de tas, maar -en dat is het belangrijkste- vooral wat u met uw tas wilt gaan doen. Welke kleur, welk materiaal en welke winkel gunt u uw aankoop? Denk ook na over het feit dat de golftas uiteraard groot genoeg moet zijn. De golfhanddoek van golfhanddoek.com en extra’s moeten ook eenvoudig meegenomen kunnen worden.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken voor golfbanen in Flevoland

  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen in Flevoland en omgeving.
  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen op de golfbanen in Flevoland.
  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub in Flevoland en omgeving.
  • De golfhanddoek met borduring is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel op de golfbanen in Flevoland.
  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic op de golfbanen die zich in Flevoland bevinden.

Verkrijgbare kleuren handdoekjes voor het schoonmaken van golfsets in Flevoland

 

Golfhanddoek met logo