Jouw mandje 0

Golftas

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor gebruik met een golftas

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het golfen uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor reclame doeleinden en een golftas kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Golfclubs uit een golftas schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een wedstrijdje of ronde golf mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor bedrijven, bijeenkomsten en business meetings met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Gvb golf

Bij de meeste clubs in Nederland ben je verplicht in het bezit te zijn van je golfvaardigheidsbewijs, anders mag je de baan niet op. Zoek van tevoren uit of dit echt de sport voor u is. Veel artikelen zullen moeten worden aangeschaft. Zoals de clubs, golfballen, een golfhanddoek van golfhanddoek.com met eventueel geborduurde initialen, een golf outfit. Kijk dus eerst of golfen echt iets voor u is voordat u uw golfvaardigheidsbewijs haalt.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken in combi met een golftas

  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met bedrukking die zeer goed van pas komen tijdens de rondes op de golf green.
  • Tijdens een golfclinic in Nederland en België mag een golfhanddoek inclusief bedrukking natuurlijk niet ontbreken.
  • De golfhanddoeken met bedrukking voor rondes op de golf green mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Gedurende een golfreis in Nederland en België is het gebruik van een golfhanddoek inclusief bedrukking onmisbaar.
  • Een golfclub maak je schoon in Nederland en België op de green met een golfhanddoek inclusief bedrukking.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoek met karabijnhaak voor een golftas

 

Golfhanddoek met logo