Jouw mandje 0

Golfhanddoek met naam

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor een heerlijke ronde op de golfbaan

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het golfspel uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor in conditie houden van uw golfclubs kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Een nieuwe golfset in combinatie met een geborduurde golfhanddoek

Iedere golfspeler -op welk niveau dan ook- is zuinig op zijn of haar golfmateriaal. Een goede, degelijke golfhanddoek mag daarom aan geen enkele golftas of golfkar ontbreken. Door gebruik te maken van een golfhanddoek met reclame uiting, naam van uw golfvereniging of andere toepassingen zorgt u dat uw clubs goed schoon blijven wat de kwaliteit en levensduur ten goede komt.

Golfhanddoek bedrukken voor het spelen van golf met uw naam, bedrijfslogo of reclame uiting

Het bedrukken van meerdere golfhanddoeken voor het spelen van een potje golf met uw naam of bedrijfsnaam is natuurlijk een mogelijkheid die u extra attentie waarde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golf arrangement

Mocht u op zoek zijn naar het voor u geschikte golf arrangement, ga dan zeker voor een arrangement waar u een hotelovernachting met ontbijt krijgt. De gewenste accessoires kunnen dan ook geregeld worden. Zoals een golfkar, een geborduurd golfhanddoekje van golfhanddoek.com, een zonneklep en een tasje met heerlijke tussendoortjes. Zoek door tot u het geschikte golfarrangement gevonden heeft, hier beleeft u de tijd van uw leven.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken met uw (bedrijfs) naam

  • De golfhanddoek met borduring en bedrijfsnaam is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel in Nederland en België.
  • Tijdens een golfclinic kunt u de golfhanddoeken voor gebruik op de golfbaan of driving range aanbieden aan uw klanten.
  • De golfhanddoeken met bedrijfsnaam voor het spelen van golf in Nederland en België mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Gedurende een golfreis in België en Nederland is het gebruik van een golfhanddoek inclusief bedrukking onmisbaar op de golfbaan of driving range.
  • Een golfclub is goed en snel schoon te maken met een golfhanddoek inclusief borduring en kan gebruikt worden tijdens de activiteiten op de driving range of golfbaan.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken met naam of bedrijfsnaam

 

Golfhanddoek met logo