Jouw mandje 0

Golfbanen Utrecht

Een geborduurde of bedrukte golfhanddoek voor spelers op golfbanen in Utrecht

Een gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi is onmisbaar voor de serieuze golfer. Een golfhanddoek voor een golfset is eenvoudig aan een golftas te bevestigen. Dankzij de golfhanddoek voor een schone golfset en golftas of golftrolley is het zeer eenvoudig om uw golfclub schoon te maken en houden na elke geslagen bal. Door het schoonhouden van de groeven van het clubblad van de golfclub is het contact met de bal zo optimaal mogelijk.

Wanneer u het blad niet tijdig schoonmaakt met een golfhanddoek met borduring zoals een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft dit effect op de hoeveelheid spin die u kunt genereren met de golfclub. Golfclubs gaan langer mee wanneer u deze schoonhoudt, zand en modder geven weerstand wanneer u de bal slaat en zodoende slijt het clubblad ook sneller.

Een golfclub schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een ronde op de green of driving range in Utrecht mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor gebruik op de Utrechtse golfbanen met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golf competitie

In Nederland en België zijn er verschillende competities waar u uw krachten kunt meten met andere golfers. Zo kunt u een competitie spelen over 18, 27 of 36 holes. Ook voor de jeugdige golfers zijn er natuurlijk mogelijkheden tot het spelen van een competitie. Vrijwel iedere dag van de week is er wel een mogelijkheid tot het spelen van een competitiewedstrijd. Speel gezellig mee en ervaar de gezelligheid van golfen in wedstrijdverband. Er zijn zowel prestatiewedstrijden als gezelligheidswedstrijden voor de dames en heren golfers.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken op maat geborduurd in Utrecht

  • De golfhanddoeken voor gebruik in combinatie met een golfset en golftrolley zijn ideaal voor het schoonmaken van een golfclub.
  • De golfhanddoeken voor het onderhouden van uw drivers en putter zijn verkrijgbaar in een golfwinkel.
  • De golfhanddoeken voor gebruik in combinatie met een golfset en golftrolley zijn ideaal voor het schoonmaken van een golfclub kunt u aanbieden tijdens een golfclinic.
  • De golfhanddoeken voor het onderhouden van uw drivers en putter mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • De golfhanddoeken voor een golfset met drivers en putter zijn een leuke aanvulling tijdens golfreizen.

Verkrijgbare kleuren badstof golf handdoekjes in Noord-Holland

 

Golfhanddoek met logo