Jouw mandje 0

Golfhanddoek Noord-Brabant

Een geborduurde of bedrukte golfhanddoek voor liefhebbers van de golfsport in Noord-Brabant

Een gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi is onmisbaar voor de serieuze golfer. Een golfhanddoek voor een propere golfclub, driver of putter is eenvoudig aan een golftas te bevestigen. Dankzij de golfhanddoek voor een Noord-Brabantse golfer of golfster is het zeer eenvoudig om uw golfclub schoon te maken en houden na elke geslagen bal. Door het schoonhouden van de groeven van het clubblad van de golfclub is het contact met de bal zo optimaal mogelijk.

Wanneer u het blad niet tijdig schoonmaakt met een golfhanddoek met borduring zoals een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft dit effect op de hoeveelheid spin die u kunt genereren met de golfclub. Golfclubs gaan langer mee wanneer u deze schoonhoudt, zand en modder geven weerstand wanneer u de bal slaat en zodoende slijt het clubblad ook sneller.

Schone golf ijzers en chippers in combinatie met een geborduurde golfhanddoek

Iedere golfspeler -op welk niveau dan ook- is zuinig op zijn of haar golfmateriaal. Een goede, degelijke golfhanddoek mag daarom aan geen enkele golftas of golfkar ontbreken. Door gebruik te maken van een golfhanddoek met reclame uiting, naam van uw golfvereniging of andere toepassingen zorgt u dat uw clubs goed schoon blijven wat de kwaliteit en levensduur ten goede komt.

Op maat ontworpen en geborduurde golfhanddoeken voor golf spelers in Noord-Brabant met een logo, jubileum of ontwerp op maat

Met het ontwerpen op maat van golfhanddoeken met een borduring biedt u uw bedrijf, netwerkclub of golfshop een extra mogelijkheid tot reclame. Ideaal voor gebruik tijdens het spelen van een ronde op de golfbaan maar bijvoorbeeld ook voor een golfvereniging. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfs logo, bedrijfsnaam of een eigen design op de golfhanddoek laten borduren of printen. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golftas kopen

Wanneer u een golftas gaat kopen, kijk dan niet alleen naar het uiterlijk van de tas, maar -en dat is het belangrijkste- vooral wat u met uw tas wilt gaan doen. Welke kleur, welk materiaal en welke winkel gunt u uw aankoop? Denk ook na over het feit dat de golftas uiteraard groot genoeg moet zijn. De golfhanddoek van golfhanddoek.com en extra’s moeten ook eenvoudig meegenomen kunnen worden.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie Brabantse golfhanddoekjes

  • Tijdens het volgen van golflessen is een golfhanddoek inclusief borduring van bedrijfslogo of bedrijfsnaam een item dat natuurlijk altijd welkom is voor de liefhebbers van een mooie golf omgeving.
  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen op de greens in Brabant.
  • Voor het schoonmaken van een golfclub zijn de golfhanddoeken uitstekend geschikt voor gebruik op de green in Brabant.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken plus borduring, ideaal om te gebruiken in een mooie golf omgeving.
  • Tijdens een golfclinic kunt u de golfhanddoeken voor gebruik op de green in het mooie Brabant aanbieden aan uw klanten.

Verkrijgbare kleuren golf handdoeken in Noord-Brabant

 

 

Golfhanddoek met logo