Jouw mandje 0

Golfsport

Een geborduurde of bedrukte golfhanddoek voor gebruik in de golfsport

Een gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi is onmisbaar voor de serieuze golfer. Een golfhanddoek voor een golfspeler is eenvoudig aan een golftas te bevestigen. Dankzij de golfhanddoek voor een speler van de golfsport is het zeer eenvoudig om uw golfclub schoon te maken en houden na elke geslagen bal. Door het schoonhouden van de groeven van het clubblad van de golfclub is het contact met de bal zo optimaal mogelijk.

Wanneer u het blad niet tijdig schoonmaakt met een golfhanddoek met borduring zoals een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft dit effect op de hoeveelheid spin die u kunt genereren met de golfclub. Golfclubs gaan langer mee wanneer u deze schoonhoudt, zand en modder geven weerstand wanneer u de bal slaat en zodoende slijt het clubblad ook sneller.

Een chipper, putter, ijzer, driver of fairway woods schoonhouden met een golfhanddoek met reclame of logo borduring

Wanneer u geregeld golft weet u dat het oppakken van de bal -zonder straf- enkel mag worden uitgevoerd op de green. Dit kan en mag enkel wanneer een golfspeler de bal schoon wil maken, een golfhanddoek van badstof biedt hier een uitgelezen mogelijkheid toe. Naast een bedrukte golfbal is een golfhanddoek voor de beoefenaars van de golfsport hier een geweldig communicatiemiddel voor.

Bedruk een golfhanddoek in o.a. Nederland en België met uw bedrijfs logo of reclame uiting

Golfhanddoeken met bedrijfs logo bieden u extra waarde tijdens een meeting, golfclinic of golfreis. De attentiewaarde is langdurig tijdens het spelen van de golfpsort zodat golfers uw logo of reclame uiting vaak zullen zien. Het bedrukken en borduren van golfhanddoeken is een slimme en goede investering om reclame te maken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golftas

Er zijn veel redenen te bedenken waarom u een golftas moet hebben. Allereerst heeft u aardig wat spullen bij u wanneer er een ronde wordt gespeeld. Een bidon of waterfles, golfballen, golfschoenen, uw golfclubs, een golfhanddoek van golfhanddoek.com en nog veel meer. Het aanschaffen van een golftas is zodoende zeker geen overbodige luxe.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoekje voor golfsport met borduring

  • Een golfhanddoek met borduring van een logo of naam op maat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende een golfclinic tijdens het beoefenen van de golfsport.
  • Tijdens het volgen van golflessen is een golfhanddoek inclusief borduring van bedrijfslogo of bedrijfsnaam een item dat natuurlijk altijd welkom is voor de spelers van de golfsport.
  • Tijdens een golfreis is naast de standaard uitrusting een golfhanddoek met borduring iets dat niet mag ontbreken in uw uitrusting tijdens het beoefenen van de golfsport.
  • Een golfclub is goed en snel schoon te maken met een golfhanddoek inclusief borduring en kan gebruikt worden tijdens de golfsport.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken plus borduring, ideaal om te gebruiken tijdens het spelen van golf.

Verkrijgbare kleuren handdoeken voor het spelen van golf en het schoonhouden van clubs

 

Golfhanddoek met logo