Jouw mandje 0

Golfclub

Een geborduurde of bedrukte golfhanddoek voor een golfclub

Een gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi is onmisbaar voor de serieuze golfer. Een golfhanddoek voor een golfclub of golfset is eenvoudig aan een golftas te bevestigen. Dankzij de golfhanddoek voor een set golfclubs is het zeer eenvoudig om uw golfclub schoon te maken en houden na elke geslagen bal. Door het schoonhouden van de groeven van het clubblad van de golfclub is het contact met de bal zo optimaal mogelijk.

Wanneer u het blad niet tijdig schoonmaakt met een golfhanddoek met borduring zoals een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft dit effect op de hoeveelheid spin die u kunt genereren met de golfclub. Golfclubs gaan langer mee wanneer u deze schoonhoudt, zand en modder geven weerstand wanneer u de bal slaat en zodoende slijt het clubblad ook sneller.

Uw golfclubs schoonhouden met een golfhanddoek met reclame of logo borduring

Wanneer u geregeld golft weet u dat het oppakken van de bal -zonder straf- enkel mag worden uitgevoerd op de green. Dit kan en mag enkel wanneer een golfspeler de bal schoon wil maken, een golfhanddoek van badstof biedt hier een uitgelezen mogelijkheid toe. Naast een bedrukte golfbal is een golfhanddoek voor een golfset hier een geweldig communicatiemiddel voor.

Golfhanddoek bedrukken voor golfverenigingen met bedrijfslogo of reclame uiting

Het bedrukken van meerdere golfhanddoeken voor een schone golfclub is natuurlijk een mogelijkheid die u extra attentie waarde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Gvb halen

Golfvaardigheidsbewijs halen? Dat kan zelfs binnen één of twee dagen. Zoek naar een academie of cursus bij u in de buurt en u kunt direct aan de slag. Zorg wel dat uw spullen op orde zijn. Met een golfhanddoek van golfhanddoek.com zorgt u er voor dat zand, gras en modder eenvoudig van uw materiaal kunnen worden verwijderd.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken voor golfclubs

  • De golfhanddoeken voor golfclubs zijn verkrijgbaar in een golfwinkel.
  • De golfhanddoeken voor een schone golfclub kunt u aanbieden tijdens een golfclinic.
  • De golfhanddoeken voor golfclubs mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • De golfhanddoeken voor een schone golfclub zijn een leuke aanvulling tijdens golfreizen.
  • De golfhanddoeken voor schone golfclubs zijn ideaal voor het schoonmaken van een golfclub.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken voor een schone golfclub

Golfhanddoek met logo