Jouw mandje 0

Golfbanen bedrijfslogo

Een geborduurde of bedrukte golfhanddoek voor bedrijven of zakelijke netwerk bijeenkomsten

Een gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi is onmisbaar voor de serieuze golfer. Een golfhanddoek voor een bedrijf of zakelijke netwerk bijeenkomst is eenvoudig aan een golftas te bevestigen. Dankzij de golfhanddoek voor een mooie ronde op de golfbaan is het zeer eenvoudig om uw golfclub schoon te maken en houden na elke geslagen bal. Door het schoonhouden van de groeven van het clubblad van de golfclub is het contact met de bal zo optimaal mogelijk.

Een golfhanddoek met bedrijfslogo voor golfspelers en golfspeelsters uit Nederland en België met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor het perfect onderhouden van uw golfclubs, ijzer, putter, chipper en driver bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Reclame maken op de golfbaan in combinatie met een geborduurde golfhanddoek

Iedere golfspeler -op welk niveau dan ook- is zuinig op zijn of haar golfmateriaal. Een goede, degelijke golfhanddoek mag daarom aan geen enkele golftas of golfkar ontbreken. Door gebruik te maken van een golfhanddoek met reclame uiting, naam van uw golfvereniging of andere toepassingen zorgt u dat uw clubs goed schoon blijven wat de kwaliteit en levensduur ten goede komt.

Reclame op een golfhanddoek voor dames golfers en heren golfers met uw logo, meeting of jubileum

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor mannelijke golfspelers en vrouwelijke golfspelers is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfset heren en dames

Met een golfset bent u verzekerd van een goed begin van uw golf carrière. De golfsets zijn geschikt voor heren en dames en in de basis bestaat een golfset dan uit alleen de ijzerset. Naast de set maakt u een keuze voor de driver, woods, putter en chipper. Er zijn natuurlijk ook volledige sets inclusief een tas en/of trolley beschikbaar zodat u zonder probelemen een ronde op de golfbaan kunt lopen, of -wanneer u nog geen GVB heeft- op de driving range uw geluk kunt gaan beproeven.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken met een bedrijfslogo

  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub op de golfbaan.
  • De golfhanddoek met borduring is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel in Nederland en België.
  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic op de golfbaan.
  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen in Nederland en België.
  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen op de golfbaan in Nederland en België.

Verkrijgbare kleuren met bedrijfslogo uitgevoerde golfhanddoeken

 

 

Golfhanddoek met logo