Jouw mandje 0

Golfhanddoek bedrijven

Een geborduurde of bedrukte golfhanddoek voor bedrijven en bedrijfsmatige reclame activiteiten

Een gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi is onmisbaar voor de serieuze golfer. Een golfhanddoek voor een bedrijf is eenvoudig aan een golftas te bevestigen. Dankzij de golfhanddoek voor een golf beoefenaar is het zeer eenvoudig om uw golfclub schoon te maken en houden na elke geslagen bal. Door het schoonhouden van de groeven van het clubblad van de golfclub is het contact met de bal zo optimaal mogelijk.

Wanneer u het blad niet tijdig schoonmaakt met een golfhanddoek met borduring zoals een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft dit effect op de hoeveelheid spin die u kunt genereren met de golfclub. Golfclubs gaan langer mee wanneer u deze schoonhoudt, zand en modder geven weerstand wanneer u de bal slaat en zodoende slijt het clubblad ook sneller.

Uw volledige golfset eenvoudig schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een golfset mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Reclame op een golfhanddoek voor bedrijven met uw logo, meeting of jubileum

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor bedrijven of verenigingen is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Dagje golfen

Een dagje golfen vinden veel mensen leuk om cadeau te geven of om zelf te krijgen. Dit staat dan ook in de top 10 van leukste cadeaus en er zijn diverse golfclubs waar je een baan en clubs kunt huren. Er komt veel bij zo’n dagje golfen kijken. Met alleen een baan en clubs kom je er natuurlijk niet. Zorg bijvoorbeeld altijd dat je een golfhanddoek van golfhanddoek.com bij je hebt. Je weet nooit wat voor weer het wordt, dus bereid je goed voor en houd je clubs schoon.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken voor bedrijven

  • Een golfhanddoek met borduring van een logo of naam op maat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende een golfclinic in Nederland en België.
  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen in de prachtige omgevingen waar golf kan worden gespeeld.
  • Tijdens golfreizen zijn de golfhanddoeken voor de Nederlandse en Belgische golfspelers een aanvulling die niet mag ontbreken.
  • De golfhanddoeken voor gebruik in een prachtige omgeving waar golf kan worden gespeeld zijn ideaal voor het schoonmaken van een golfclub.
  • De golfhanddoeken voor prachtige golfcourts in Nederland en België zijn verkrijgbaar in een golfwinkel.

Verkrijgbare kleuren golf handdoeken met logo voor bedrijven

 

Golfhanddoek met logo