Jouw mandje 0

Golfclub give away

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor iedere golfspeler of golfspeelster

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens het afslaan op de driving range of golfbaan. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor golfers en netwerk events als give away zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

De ideale give away met golfhanddoeken op maat geborduurd

Wat voor event u ook heeft met bijvoorbeeld give awya tijdens een jubileum, de golfhanddoeken met borduring of ontwerp op maat komen altijd goed van pas. Het aanbieden van golfhanddoeken tijdens zakelijke meetings, golfclinics, golfreizen of golfvakanties is een garantie op langdurige aandacht onder uw doelgroep. Een golfhanddoek met naam, een golfhanddoek met reclame of gewoon een leuk design uit ons eigen assortiment... u slaat altijd een hole in one!

Golfhanddoek bedrukken voor golfers met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfset aanbieding

Wanneer u net begint met golf, kan het natuurlijk gebeuren dat u direct alles aan wil schaffen. Golf is echter een relatief dure sport en zodoende is het verstandig om te kijken naar golfset aanbiedingen of eventueel een tweedehands set, zo voorkomt u een dure aankoop waar u misschien weinig gebruik van zult maken. Het kopen van gebruikte golfsets of golfset aanbiedingen kan eenvoudig online, ook hebben veel golf verenigingen tegenwoordig een eigen winkel waar u alles kunt vinden dat nodig is voor het beoefenen van deze prachtige sport.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken als give away

  • Een golfclub maak je schoon in de prachtige omgeving van de golfbaan met een golfhanddoek inclusief bedrukking.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met bedrukking die zeer goed van pas komen tijdens de golf events als give away promotiemateriaal.
  • Tijdens een golfclinic in de prachtige omgeving van de golfbaan mag een golfhanddoek inclusief bedrukking natuurlijk niet ontbreken.
  • De golfhanddoeken met bedrukking voor golf events als give awya promotiemateriaal mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Gedurende een golfreis in de prachtige omgevingen van golf banen is het gebruik van een golfhanddoek als give away en inclusief bedrukking onmisbaar.

Verkrijgbare kleuren giveaway promotie golfhanddoeken

 

 

Golfhanddoek met logo