Jouw mandje 0

Golfhanddoek Groningen

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor het spelen van golf in Groningen

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens het spelen van golf in Groningen. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor het in stand houden van de kwaliteit van uw golfclubs zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

Verzorg uw golfset en en golfclubs met golfhanddoeken op maat geborduurd

Wat voor event u ook heeft met bijvoorbeeld veel bezoekers op de golfcourse, de golfhanddoeken met borduring of ontwerp op maat komen altijd goed van pas. Het aanbieden van golfhanddoeken tijdens zakelijke meetings, golfclinics, golfreizen of golfvakanties is een garantie op langdurige aandacht onder uw doelgroep. Een golfhanddoek met naam, een golfhanddoek met reclame of gewoon een leuk design uit ons eigen assortiment... u slaat altijd een hole in one!

Reclame op een golfhanddoek voor het koesteren van uw golfset met uw logo, meeting of jubileum

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor het smetteloos onderhouden van uw golftrolley en golfclubs is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golftrolley

Golftrolleys zijn in diverse varianten verkrijgbaar, van elektrisch tot 2-wiels welke u moet voorduwen. Wanneer u een golftrolley op maat heeft, voorkomt u rugklachten. Een trolley heeft nog meer voordelen, uw golfhanddoek van golfhanddoek.com kunt u hier makkelijk overheen hangen zodat u hem altijd bij u heeft. U kunt tasjes aan uw trolley hangen met een lunch of een flesje drinken. De prijs van de golftrolley is afhankelijk van welke uitvoering u kiest.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie Groningse golfhanddoeken

  • Tijdens de golflessen kunnen de golfhanddoeken voor gebruik op een green, driving range of baan natuurlijk niet gemist worden.
  • De golfhanddoeken voor het degelijk onderhoud aan golfclubs zijn een leuke aanvulling tijdens golfreizen.
  • Een golfclub maak je schoon in de omgeving van de green, driving range of baan met een golfhanddoek inclusief bedrukking.
  • De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar in een golfwinkel en kunnen eenvoudig worden gebruikt op een golfcourse voor het degelijk onderhoud aan golfclubs.
  • Tijdens een golfclinic in de omgeving van een golfbaan voor het onderhoud aan de golfclubs mag een golfhanddoek inclusief bedrukking natuurlijk niet ontbreken.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken in Grunn

 

 

Golfhanddoek met logo