Jouw mandje 0

Golfhanddoek Flevoland

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor het spelen van een potje golf in Flevoland

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens het spelen van een ronde op een golfbaan in Flevoland. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor het spelen van golf en het onderhoud van golfclubs zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

Eenvoudig en snel uw set golfclubs schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een schone driver, ijzer, putter of chipper mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor het schoonmaken van een golfclub met bedrijfslogo of reclame uiting

Het bedrukken van meerdere golfhanddoeken voor het spelen van golf in Flevoland is natuurlijk een mogelijkheid die u extra attentie waarde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfschoenen

Wanneer je de baan op wilt, mogen goede golfschoenen natuurlijk niet ontbreken. Je kunt kiezen voor een golfhanddoek van golfhanddoek.com met of zonder geborduurde tekst, zo kun je ook kiezen voor golfschoenen met of zonder spikes. Kiest u liever voor een zomerschoen of een winterlaars, veel webshops bieden van alle soorten een aantal modellen aan. Genoeg keus dus.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken in Nederland

  • De golfhanddoeken voor het spelen van golf in Flevoland kunt u aanbieden tijdens een golfclinic.
  • De golfhanddoeken met bedrukking voor het schoonmaken van uw golfset, schoenen en trolley mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Tijdens een golfreis is naast de standaard uitrusting een golfhanddoek met borduring iets dat niet mag ontbreken in uw golfset, schoenen en trolley.
  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub op de golfbanen in Nederland.
  • De golfhanddoek met borduring is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel in Flevoland en omstreken.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken Flevoland

 

 

Golfhanddoek met logo