Jouw mandje 0

Golfbanen Noord-Holland

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor het onderhouden van uw golfset op de banen in Noord-Holland

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens een golfwedstrijdje in Noord-Holland. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor golfers in Noord-Holland zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

Uw golfuitrusting schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een golfset mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Bedruk een golfhanddoek in Noord-Holland met uw bedrijfs logo of reclame uiting

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor het schoonhouden van uw golftas, golfclub, golfschoenen of trolley is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfreizen

Een echte golfliefhebber gaat natuurlijk graag op reis voor een prachtige ronde op een buitenlandse golfbaan. Een golfreis naar Spanje, Italië, Portugal of misschien wilt u zelf buiten Europa gaan, het kan allemaal! Golfreizen worden bij diverse bureaus aangeboden en hier kunt u de hulp en advies verwachten welke u nodig heeft. Vaak zijn deze golfreizen all-in, dit geldt ook voor de accessoires, golfhanddoeken van golfhanddoek.com zijn dus een leuke extra die aangeboden kan worden.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie m.b.t. golfhanddoeken die op golfbanen in Noord-Holland gebruikt kunnen worden

  • Tijdens een golfreis is naast de standaard uitrusting een golfhanddoek met borduring iets dat niet mag ontbreken in uw volledige golf arsenaal.
  • Een golfclub is goed en snel schoon te maken met een golfhanddoek inclusief borduring en kan gebruikt worden tijdens de golftraining of golf rondes in Noord-Holland.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken plus borduring, ideaal om te gebruiken in een golf arsenaal.
  • Een golfhanddoek met borduring van een logo of naam op maat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende een golfclinic in Noord-Holland.
  • Tijdens het volgen van golflessen is een golfhanddoek inclusief borduring van bedrijfslogo of bedrijfsnaam een item dat natuurlijk altijd welkom is voor de golfers in Noord-Holland en andere provincies.

Verkrijgbare kleuren badstof golf handdoekjes in Noord-Holland

 

Golfhanddoek met logo