Jouw mandje 0

Golfset

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor gebruik met een golfset

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens het spelen van een ronde golf. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor het schoonmaken van de golfclubs van een golfset zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

Golfsets in combinatie met een geborduurde golfhanddoek

Iedere golfspeler -op welk niveau dan ook- is zuinig op zijn of haar golfmateriaal. Een goede, degelijke golfhanddoek mag daarom aan geen enkele golftas of golfkar ontbreken. Door gebruik te maken van een golfhanddoek met reclame uiting, naam van uw golfvereniging of andere toepassingen zorgt u dat uw clubs goed schoon blijven wat de kwaliteit en levensduur ten goede komt.

Op maat ontworpen en geborduurde golfhanddoeken voor een golfset met een logo, jubileum of ontwerp op maat

Met het ontwerpen op maat van golfhanddoeken met een borduring biedt u uw bedrijf, netwerkclub of golfshop een extra mogelijkheid tot reclame. Ideaal voor gebruik tijdens business golftrip of bijeenkomst maar bijvoorbeeld ook voor een golfvereniging. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfs logo, bedrijfsnaam of een eigen design op de golfhanddoek laten borduren of printen. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golf arrangement

Mocht u op zoek zijn naar het voor u geschikte golf arrangement, ga dan zeker voor een arrangement waar u een hotelovernachting met ontbijt krijgt. De gewenste accessoires kunnen dan ook geregeld worden. Zoals een golfkar, een geborduurd golfhanddoekje van golfhanddoek.com, een zonneklep en een tasje met heerlijke tussendoortjes. Zoek door tot u het geschikte golfarrangement gevonden heeft, hier beleeft u de tijd van uw leven.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken in combinatie met een golfset

  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken plus borduring, ideaal om te gebruiken in een golfset.
  • Een golfhanddoek met borduring van een logo of naam op maat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende een golfclinic in Nederland of België.
  • Tijdens het volgen van golflessen is een golfhanddoek inclusief borduring van bedrijfslogo of bedrijfsnaam een item dat natuurlijk altijd welkom is voor de gebruikers van een golfset.
  • Tijdens een golfreis is naast de standaard uitrusting een golfhanddoek met borduring iets dat niet mag ontbreken in uw arsenaal in Nederland of België.
  • Een golfclub is goed en snel schoon te maken met een golfhanddoek inclusief borduring en kan gebruikt worden tijdens het lopen van een ronde op een golf course in Nederland en België.

Verkrijgbare kleuren geborduurde golfhanddoeken met reclame voor golfsets

 

Golfhanddoek met logo