Jouw mandje 0

Golfbanen Fryslân

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor gebruik in Friesland op de golfbaan

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens het spelen op golfbanen in Fryslân. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor golfbanen in Friesland zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

Clubs, drivers, putters en chippers op de green in Friesland schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een rondje op de golfbanen in Fryslân mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Reclame op een golfhanddoek voor een schone golfclub met uw logo, meeting of jubileum

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor een schone golfclub is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfclubs kopen

Is het tijd voor uw eigen golfaccessoires? Uw schoenen en uw golfhanddoek van golfhanddoek.com al gekocht? In de golfhanddoek kunt u ook speciaal uw initialen of (bedrijfs)naam laten borduren. Hierna is het tijd voor het belangrijkste punt, uw eigen golfclubs kopen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van splinternieuwe tot prima tweedehands golfclubs. Verdiep u hier goed in want de golfclubs gaan een lange tijd mee. Verkrijgbaar in een heren en dames variant.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoek voor Friese golfbanen

  • Tijdens het volgen van golflessen is een golfhanddoek inclusief borduring van bedrijfslogo of bedrijfsnaam een item dat natuurlijk altijd welkom is voor de gebruikers van golfbanen in Fryslân.
  • Tijdens een golfreis is naast de standaard uitrusting een golfhanddoek met borduring iets dat niet mag ontbreken in uw golf uitrusting.
  • Een golfclub is goed en snel schoon te maken met een golfhanddoek inclusief borduring en kan gebruikt worden tijdens het gebruiken van golfbanen in Fryslân.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken plus borduring, ideaal om te gebruiken in een golfuitrusting.
  • Een golfhanddoek met borduring van een logo of naam op maat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende een golfclinic in Fryslân en omgeving binnen uw golfuitrusting.

Verkrijgbare kleuren golf schoonmaakdoeken voor golfverenigingen in Fryslân

 

Golfhanddoek met logo