Jouw mandje 0

Golfclub handdoek

Geborduurde golfhanddoeken zijn onmisbaar voor een schone golfclub

Iedere golfspeler is natuurlijk zeer zuinig op zijn of haar materiaal tijdens het spelen van een ronde golf of tijdens het afslaan op de driving range. Met een geborduurde golfhanddoek met logo, tekst of andere toepassing zorgt u er voor dat uw golfclubs in optimale conditie blijven. Bent u op zoek naar een golfset, golfschoenen, golftrolley of andere items, bij ons vindt u de golfhanddoeken die er voor zorgen dat deze producten in perfecte conditie blijven.

De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar met meerdere opvallende, grappige en sportieve uitingen. De golfhanddoeken voor het schoonmaken van een golfclub zijn ook verkrijgbaar bij diverse webshops die zich specialiseren in een breed assortiment golfartikelen zoals golfkleding, golfballen, golftraining, golftassen, golfsets voor dames of heren en vele andere golf gerelateerde producten.

Eenvoudig reclame maken op de golfbaan in combinatie met een geborduurde golfhanddoek

Iedere golfspeler -op welk niveau dan ook- is zuinig op zijn of haar golfmateriaal. Een goede, degelijke golfhanddoek mag daarom aan geen enkele golftas of golfkar ontbreken. Door gebruik te maken van een golfhanddoek met reclame uiting, naam van uw golfvereniging of andere toepassingen zorgt u dat uw clubs goed schoon blijven wat de kwaliteit en levensduur ten goede komt.

Op maat ontworpen en geborduurde golfhanddoeken voor golfspeelsters en golfspelers met een logo, jubileum of ontwerp op maat

Met het ontwerpen op maat van golfhanddoeken met een borduring biedt u uw bedrijf, netwerkclub of golfshop een extra mogelijkheid tot reclame. Ideaal voor gebruik tijdens ronde op de golfbaan door golfspeelsters of golfspelers maar bijvoorbeeld ook voor een golfvereniging. U kunt bijvoorbeeld een bedrijfs logo, bedrijfsnaam of een eigen design op de golfhanddoek laten borduren of printen. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfreizen

Een echte golfliefhebber gaat natuurlijk graag op reis voor een prachtige ronde op een buitenlandse golfbaan. Een golfreis naar Spanje, Italië, Portugal of misschien wilt u zelf buiten Europa gaan, het kan allemaal! Golfreizen worden bij diverse bureaus aangeboden en hier kunt u de hulp en advies verwachten welke u nodig heeft. Vaak zijn deze golfreizen all-in, dit geldt ook voor de accessoires, golfhanddoeken van golfhanddoek.com zijn dus een leuke extra die aangeboden kan worden.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie handdoeken voor golfclubs

  • Tijdens een golfreis is naast de standaard uitrusting een golfhanddoek met borduring iets dat niet mag ontbreken in uw ronde op de golf greens.
  • De golfhanddoeken voor de amateur en professioneel golfer op de driving range zijn ideaal voor het schoonmaken van een golfclub.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken plus borduring, ideaal om te gebruiken in een ronde op de golf green.
  • Tijdens een golfclinic kunt u de golfhanddoeken voor gebruik op de driving range aanbieden aan uw klanten.
  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen in welke omstandigheid dan ook op de driving range of golf green.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoek voor onderhoud aan een golfclub

 

 

Golfhanddoek met logo