Jouw mandje 0

Golfhanddoek bedrukken

Een golfhanddoek van badstof voor het bedrukken met logo’s reclame of teksten

Een golfhanddoek is een kleine versie van een badhanddoek. De golfhanddoek is eenvoudig met een karabijnhaak aan uw golftas te bevestigen en zorgt er voor dat de volledige set golfclubs gemakkelijk gebruikt kan worden en schoon blijft zodat snelle slijtage wordt voorkomen.

De gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft een formaat van 30x40 centimeter. De golfhanddoek met borduring gebruikt u voor het schoonmaken van het clubhoofd van de golfclub zodat het contact met de bal zo optimaal mogelijk blijft. De golfhanddoek met reclame uiting, logo of andere toepassing is een opvallende mogelijkheid tot reclame en zichtbaarheid. Een onmisbare handdoek voor iedere man of vrouw die de golfsport een warm hart toedraagt om uw golfbal, clubs en ook uw handen mee schoon te maken.

Golfhanddoek van 100% katoen voor reclame doeleinden

De golfhanddoeken zijn gemaakt van 100% katoen en op een verantwoorde wijze geproduceerd, zo heeft u als leverancier of als afnemer lang plezier van de golfhanddoek en dat geldt natuurlijk ook voor de gebruikers van de golfhanddoeken voor wie een golfhanddoek met boduring of bedrukking een onontbeerlijk item is tijdens het golfspel. Kortom... een ideaal cadeau of give away.

Reclame op een golfhanddoek voor het maken van extra reclame met uw logo, meeting of jubileum

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor het maken van extra indruk en reclame is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfset aanbieding

Wanneer u net begint met golf, kan het natuurlijk gebeuren dat u direct alles aan wil schaffen. Golf is echter een relatief dure sport en zodoende is het verstandig om te kijken naar golfset aanbiedingen of eventueel een tweedehands set, zo voorkomt u een dure aankoop waar u misschien weinig gebruik van zult maken. Het kopen van gebruikte golfsets of golfset aanbiedingen kan eenvoudig online, ook hebben veel golf verenigingen tegenwoordig een eigen winkel waar u alles kunt vinden dat nodig is voor het beoefenen van deze prachtige sport.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie over het bedrukken van golfhanddoekjes met reclame, jubileum festiviteiten of teksten

  • Een golfclub maak je schoon in Nederland en den Belgique met een golfhanddoek inclusief bedrukking.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met bedrukking die zeer goed van pas komen tijdens de activiteiten op de golfbaan.
  • Tijdens een golfclinic in Nederland en den Belgique mag een golfhanddoek inclusief bedrukking natuurlijk niet ontbreken.
  • De golfhanddoeken met bedrukking voor activiteiten op de golfbaan mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Gedurende een golfreis in België en Nederland is het gebruik van een golfhanddoek inclusief bedrukking onmisbaar.

Verkrijgbare kleuren te bedrukken golf handdoeken

 

Golfhanddoek met logo