Jouw mandje 0

Golfhanddoek kopen

Een golfhanddoek van badstof kopen voor golfwinkels of als golf speler

Een golfhanddoek is een kleine versie van een badhanddoek. De golfhanddoek is eenvoudig met een karabijnhaak aan uw golftas te bevestigen en zorgt er voor dat de door u gebruikte golfclubs gemakkelijk gebruikt kan worden en schoon blijft zodat snelle slijtage wordt voorkomen.

De gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft een formaat van 30x40 centimeter. De golfhanddoek met borduring gebruikt u voor het schoonmaken van het clubhoofd van de golfclub zodat het contact met de bal zo optimaal mogelijk blijft. De golfhanddoek met reclame uiting, logo of andere toepassing is een opvallende mogelijkheid tot reclame en zichtbaarheid. Een onmisbare handdoek voor de gedreven (amateur) golfer om uw golfbal, clubs en ook uw handen mee schoon te maken.

Een golfset schoonhouden met een golfhanddoek met reclame of logo borduring

Wanneer u geregeld golft weet u dat het oppakken van de bal -zonder straf- enkel mag worden uitgevoerd op de green. Dit kan en mag enkel wanneer een golfspeler de bal schoon wil maken, een golfhanddoek kopen van badstof biedt hier een uitgelezen mogelijkheid toe. Naast een bedrukte golfbal is een golfhanddoek voor het schoonhouden van golfclubs en golfsets hier een geweldig communicatiemiddel voor.

Bedruk een golfhanddoek in Nederland of België met uw bedrijfs logo of reclame uiting

Golfhanddoeken met bedrijfs logo bieden u extra waarde tijdens een meeting, golfclinic of golfreis. De attentiewaarde is langdurig tijdens het spelen van het golfspel zodat golfers uw logo of reclame uiting vaak zullen zien. Het bedrukken en borduren van golfhanddoeken is een slimme en goede investering om reclame te maken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Gvb halen

Golfvaardigheidsbewijs halen? Dat kan zelfs binnen één of twee dagen. Zoek naar een academie of cursus bij u in de buurt en u kunt direct aan de slag. Zorg wel dat uw spullen op orde zijn. Met een golfhanddoek van golfhanddoek.com zorgt u er voor dat zand, gras en modder eenvoudig van uw materiaal kunnen worden verwijderd.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoek kopen

  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met bedrukking die zeer goed van pas komen tijdens de rondes op een golfbaan.
  • Een golfhanddoek met borduring van een logo of naam op maat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende een golfclinic in Nederland of België.
  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen in België en Nederland.
  • Tijdens golfreizen zijn de golfhanddoeken voor de rondes op de golfbaan een aanvulling die niet mag ontbreken.
  • De golfhanddoeken voor rondes op de golfbaan in Nederland en België zijn ideaal voor het schoonmaken van een golfclub.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken te koop

 

Golfhanddoek met logo