Jouw mandje 0

Golfbanen Noord-Brabant

Golfhanddoeken van 100% katoen voor het spelen van golf op de golfbanen in Noord-Brabant

Golfhanddoeken van 100% katoen voor het beoefenen van de golfsport in Noord-Brabant zijn de perfecte aanvulling op uw golf uitrusting en natuurlijk uw golfspel op de baan of driving range. De bedrukte of geborduurde golfhanddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit met een RVS oog en een sterke karabijnhaak zodat deze langdurig en intensief gebruik op de golfbaan garandeert. De golfhanddoek is verkrijgbaar in vele kleuren en uw logo kan in meerdere kleuren als reclame uiting worden geborduurd.

Een golfhanddoek voor het spelen van golf in Noord-Brabant met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor golfers in Noord-Brabant voor het schoonmaken van golf clubs bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Een dagje golfen met golfhanddoeken op maat geborduurd

Wat voor event u ook heeft met welke intentie u de baan ook op gaat, een zakelijk event, een jubileum of gewoon een lekkere ronde lopen, de golfhanddoeken met borduring of ontwerp op maat komen altijd goed van pas. Het aanbieden van golfhanddoeken tijdens zakelijke meetings, golfclinics, golfreizen of golfvakanties is een garantie op langdurige aandacht onder uw doelgroep. Een golfhanddoek met naam, een golfhanddoek met reclame of gewoon een leuk design uit ons eigen assortiment... u slaat altijd een hole in one!

Reclame op een golfhanddoek voor een golftas, golfclub, golfschoenen of trolley met uw logo, meeting of jubileum

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor het schoonhouden van uw golftas, golfclub, golfschoenen of trolley is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfshop

In een golfshop kunt u van alles kopen. Van golfclubs tot golfhanddoekjes. Wat tegenwoordig erg populair is, is het laten borduren van uw bedrijfsnaam of initialen in de handdoek. Met deze geborduurde golfhanddoek van golfhanddoek.com steelt u de show. Verder zijn er golfschoenen verkrijgbaar, golfbidons, golfpolo’s, golfbroeken en nog veel meer.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken voor golfwinkels en zakelijke activiteiten in Noord-Brabant

  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen op de greens in Noord-Brabant.
  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub op de driving range of golfbaan.
  • De golfhanddoek met borduring is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel in Noord-Brabant.
  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic op de driving range of golfbaan.
  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen in Noord-Brabant op de driving range of golfbaan.

Verkrijgbare kleuren katoenen golfhanddoek in Noord-Brabant

 

Golfhanddoek met logo