Jouw mandje 0

Golfwinkel

Golfhanddoeken van 100% katoen voor golfwinkels en andere golf shops

Golfhanddoeken van 100% katoen voor golfwinkels en andere golf shops zijn de perfecte aanvulling op uw golf uitrusting en natuurlijk uw golfspel op de baan of driving range. De bedrukte of geborduurde golfhanddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit met een RVS oog en een sterke karabijnhaak zodat deze langdurig en intensief gebruik op de golfbaan garandeert. De golfhanddoek is verkrijgbaar in vele kleuren en uw logo kan in meerdere kleuren als reclame uiting worden geborduurd.

Een golfhanddoek voor golfwinkels met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor een golfwinkel bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Een golfclub of driver schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een golfclub of driver mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Bedruk een golfhanddoek in een golfwinkel met uw bedrijfs logo of reclame uiting

Golfhanddoeken met bedrijfs logo bieden u extra waarde tijdens een meeting, golfclinic of golfreis. De attentiewaarde is langdurig tijdens reizen, wedstrijden of zakelijke bijeenkomsten zodat golfers uw logo of reclame uiting vaak zullen zien. Het bedrukken en borduren van golfhanddoeken is een slimme en goede investering om reclame te maken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfkleding

Bent u op zoek naar de juiste golfkleding? Het is niet eenvoudig om in één keer voor een polo, broek, schoenen etc. te slagen. Mocht u deze golfkleding al in huis hebben, dan komen ook de accessoires om de hoek kijken. Denk hierbij aan een golfhanddoek, een riem, een pet en nog veel meer. Bij golfhanddoek.com vindt u alle mogelijke golfhanddoeken.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhandoekken verkrijgbaar in een golfwinkel

  • De golfhanddoek met borduring is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel in Nederland en België.
  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic op de green of golf courses.
  • De golfhanddoek met borduring is onontbeerlijk tijdens de golflessen in Nederland en België.
  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen op de green of golf courses.
  • Een geborduurde golfhanddoek is speciaal ontworpen voor het schoonmaken van een golfclub op de green of golf courses in Nederland en België.

Verkrijgbare kleuren geborduurde golfhanddoeken voor bedrijven of golfwinkels

 

Golfhanddoek met logo