Jouw mandje 0

Golfhanddoek Zuid -Holland

Golfhanddoeken van 100% katoen voor golfspelers uit Zuid-Holland

Golfhanddoeken van 100% katoen voor het goed en snel schoonmaken van uw golfset zijn de perfecte aanvulling op uw golf uitrusting en natuurlijk uw golfspel op de baan of driving range. De bedrukte of geborduurde golfhanddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit met een RVS oog en een sterke karabijnhaak zodat deze langdurig en intensief gebruik op de golfbaan garandeert. De golfhanddoek is verkrijgbaar in vele kleuren en uw logo kan in meerdere kleuren als reclame uiting worden geborduurd.

Een golfhanddoek voor golfspelers en golfspeelsters uit Zuid-Holland met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor het tip top houden van uw golfclubs, ijzer, putter, chipper en driver bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Golfhanddoek van 100% katoen voor gebruik op de golfbanen in Zuid-Holland

De golfhanddoeken zijn gemaakt van 100% katoen en op een verantwoorde wijze geproduceerd, zo heeft u als leverancier of als afnemer lang plezier van de golfhanddoek en dat geldt natuurlijk ook voor de gebruikers van de golfhanddoeken voor gebruik op de golfcourts in Zuid-Holland. Kortom... een ideaal cadeau of give away.

Reclame op een golfhanddoek voor liefhebbers van de golfsport met uw logo, meeting of jubileum

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor het onderhoud aan uw golfset is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golfshop

In een golfshop kunt u van alles kopen. Van golfclubs tot golfhanddoekjes. Wat tegenwoordig erg populair is, is het laten borduren van uw bedrijfsnaam of initialen in de handdoek. Met deze geborduurde golfhanddoek van golfhanddoek.com steelt u de show. Verder zijn er golfschoenen verkrijgbaar, golfbidons, golfpolo’s, golfbroeken en nog veel meer.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golf handdoekjes in Zuid-Holland

  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen op de banen en driving range in Zuid-Holland.
  • Een golfclub maak je schoon in de lente, zomer en herfst met een golfhanddoek inclusief bedrukking.
  • De golfhanddoek met borduring is o.a. verkrijgbaar in een golfwinkel in Zuid-Holland.
  • De golfhanddoeken voor de lente, zomer en herfst kunt u aanbieden tijdens een golfclinic.
  • Tijdens de golflessen kunnen de golfhanddoeken voor gebruik op een driving range in Zuid-Holland tijdens de lente, zomer en herfst natuurlijk niet gemist worden.

Verkrijgbare kleuren Zuid-Hollandse golfhanddoeken

 

 

Golfhanddoek met logo