Jouw mandje 0

Golfvereniging

Golfhanddoeken van 100% katoen voor een golfvereniging

Golfhanddoeken van 100% katoen voor golfverenigingen zijn de perfecte aanvulling op uw golf uitrusting en natuurlijk uw golfspel op de baan of driving range. De bedrukte of geborduurde golfhanddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit met een RVS oog en een sterke karabijnhaak zodat deze langdurig en intensief gebruik op de golfbaan garandeert. De golfhanddoek is verkrijgbaar in vele kleuren en uw logo kan in meerdere kleuren als reclame uiting worden geborduurd.

Een golfhanddoek voor een golfvereniging met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor het golfen op een golfvereniging bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Golfclubs op de golfvereniging schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een ronde op de greens van de golfvereniging mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor een golfvereniging met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golftrolley

Golftrolleys zijn in diverse varianten verkrijgbaar, van elektrisch tot 2-wiels welke u moet voorduwen. Wanneer u een golftrolley op maat heeft, voorkomt u rugklachten. Een trolley heeft nog meer voordelen, uw golfhanddoek van golfhanddoek.com kunt u hier makkelijk overheen hangen zodat u hem altijd bij u heeft. U kunt tasjes aan uw trolley hangen met een lunch of een flesje drinken. De prijs van de golftrolley is afhankelijk van welke uitvoering u kiest.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie schoonmaak handdoeken voor golfclubs

  • De golfhanddoeken voor het schoonmaken van golfclubs mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • De golfhanddoeken voor een golfvereniging zijn een leuke aanvulling tijdens golfreizen.
  • De golfhanddoeken voor voor het schoonmaken van golfclubs zijn ideaal voor het schoonmaken van een golfclub.
  • De golfhanddoeken voor een golfvereniging zijn verkrijgbaar in een golfwinkel.
  • De golfhanddoeken voor het schoonmaken van golfclubs op een golfvereniging kunt u aanbieden tijdens een golfclinic.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken voor een golfvereniging

 

Golfhanddoek met logo