Jouw mandje 0

Golfhanddoek

Golfhanddoeken van 100% katoen voor dames en heren die de golfsport beoefenen

Golfhanddoeken van 100% katoen voor vrouwelijke golfers en mannelijke golfers zijn de perfecte aanvulling op uw golf uitrusting en natuurlijk uw golfspel op de baan of driving range. De bedrukte of geborduurde golfhanddoeken zijn van hoogwaardige kwaliteit met een RVS oog en een sterke karabijnhaak zodat deze langdurig en intensief gebruik op de golfbaan garandeert. De golfhanddoek is verkrijgbaar in vele kleuren en uw logo kan in meerdere kleuren als reclame uiting worden geborduurd.

Een golfhanddoek voor het onderhoud van uw golfset met borduring geeft de golfhanddoek een luxe uitstraling en is een relatiegeschenk dat zeer gewenst is. Ideaal om weg te geven aan uw klanten, prospects of personeel tijdens een golfevenement. De golfhanddoeken voor netwerk golf events of bijeenkomsten bieden een uitstekende prijs kwaliteit verhouding en worden zeer snel geleverd.

Een golfset met meerdere clubs schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een golfmatch of netwerk event in combinatie met golf mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Bedruk een golfhanddoek in Nederland of België met uw bedrijfs logo of reclame uiting

Golfhanddoeken met bedrijfs logo bieden u extra waarde tijdens een meeting, golfclinic of golfreis. De attentiewaarde is langdurig tijdens het spelen van een potje golf zodat golfers uw logo of reclame uiting vaak zullen zien. Het bedrukken en borduren van golfhanddoeken is een slimme en goede investering om reclame te maken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golftas dames en heren

Er zijn diverse soorten en maten golftassen voor dames en heren. De diverse merken bieden o.a. standbags, cartbags en tourbags aan, zo bent u er van verzekerd dat u altijd de juiste tas vindt die past bij uw situatie als golfspeler of golfspeelster. De keuze voor uw golftas is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en voorkeur; wilt u een tas met meerdere vakken, een tas die perfect is voor een trolley of juist een lichtgewicht tas die waterdicht is. Ook zijn er extra mogelijkheden zoals een beschermende cover wanneer u bijvoorbeeld op golfreis gaat!

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken borduren voor zakelijke promotie of in een golfshop

  • Een golfclub is goed en snel schoon te maken met een golfhanddoek inclusief borduring en kan gebruikt worden tijdens de zakelijke golf events die georganiseerd worden in Nederland en België.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken plus borduring, ideaal om te gebruiken in een situatie dat deelneemt aan een golfles.
  • Een golfhanddoek met borduring van een logo of naam op maat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende een golfclinic in Nederland en België.
  • Tijdens het volgen van golflessen is een golfhanddoek inclusief borduring van bedrijfslogo of bedrijfsnaam een item dat natuurlijk altijd welkom is voor de deelnemers aan een golfles.
  • Tijdens een golfreis is naast de standaard uitrusting een golfhanddoek met borduring iets dat niet mag ontbreken in uw arsenaal tijdens de golfles in België en Nederland.

Verkrijgbare kleuren katoenen golfhanddoekjes van dichte/dikke kwaliteit

 

Golfhanddoek met logo