Jouw mandje 0

Golfbanen Limburg

Een golfhanddoek van badstof voor het spelen op golfbanen in Limburg

Een golfhanddoek is een kleine versie van een badhanddoek. De golfhanddoek is eenvoudig met een karabijnhaak aan uw golftas te bevestigen en zorgt er voor dat de driver, putter, chipper en ijzer gemakkelijk gebruikt kan worden en schoon blijft zodat snelle slijtage wordt voorkomen.

De gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft een formaat van 30x40 centimeter. De golfhanddoek met borduring gebruikt u voor het schoonmaken van het clubhoofd van de golfclub zodat het contact met de bal zo optimaal mogelijk blijft. De golfhanddoek met reclame uiting, logo of andere toepassing is een opvallende mogelijkheid tot reclame en zichtbaarheid. Een onmisbare handdoek voor iedereen in Limburg en omgeving die van golf houdt om uw golfbal, clubs en ook uw handen mee schoon te maken.

Eenvoudig een golfclub, schoen of golftrolley schoonhouden met een golfhanddoek met reclame of logo borduring

Wanneer u geregeld golft weet u dat het oppakken van de bal -zonder straf- enkel mag worden uitgevoerd op de green. Dit kan en mag enkel wanneer een golfspeler de bal schoon wil maken, een golfhanddoek van badstof biedt hier een uitgelezen mogelijkheid toe. Naast een bedrukte golfbal is een golfhanddoek voor een golfset of golf speler hier een geweldig communicatiemiddel voor.

Golfhanddoek bedrukken voor (zakelijke) golf beoefenaars in Limburg met bedrijfslogo of reclame uiting

Het bedrukken van meerdere golfhanddoeken voor zakelijke beoefenaars van de golfsport is natuurlijk een mogelijkheid die u extra attentie waarde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golf reistas

Een reistas voor het vervoer van uw golfclubs is geen overbodige luxe. Wanneer u op reis gaat is het zeer verstandig om een golf reistas aan te schaffen. Hier kunt u van alles in kwijt: uw golfclubs, uw golfhanddoek van golfhanddoek.com en eventueel uw golfschoenen. Wel is het handig nog een handbagage koffertje aan te schaffen, hier kunt u nog een extra golfhanddoek in kwijt en uw kleding.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken van hoge kwaliteit stof in Limburg

  • Tijdens golfreizen zijn de golfhanddoeken voor de golfers in Limburg een aanvulling die niet mag ontbreken.
  • Voor het schoonmaken van een golfclub zijn de golfhanddoeken uitstekend geschikt voor gebruik op de green of fairway.
  • De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar in een golfwinkel en kunnen eenvoudig worden gebruikt op een golf course in Limburg.
  • Tijdens een golfclinic kunt u de golfhanddoeken voor gebruik op de green of fairway aanbieden aan uw klanten.
  • Tijdens de golflessen kunnen de golfhanddoeken voor gebruik op een green of fairway golf course in Limburg natuurlijk niet gemist worden.

Verkrijgbare kleuren golfhandoeken in Limburg van dikke kwaliteit katoen

 

Golfhanddoek met logo