Jouw mandje 0

Golfbanen Groningen

Een golfhanddoek van badstof voor Groningse golfbanen

Een golfhanddoek is een kleine versie van een badhanddoek. De golfhanddoek is eenvoudig met een karabijnhaak aan uw golftas te bevestigen en zorgt er voor dat de golfclub gemakkelijk gebruikt kan worden en schoon blijft zodat snelle slijtage wordt voorkomen.

De gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft een formaat van 30x40 centimeter. De golfhanddoek met borduring gebruikt u voor het schoonmaken van het clubhoofd van de golfclub zodat het contact met de bal zo optimaal mogelijk blijft. De golfhanddoek met reclame uiting, logo of andere toepassing is een opvallende mogelijkheid tot reclame en zichtbaarheid. Een onmisbare handdoek voor gebruik op de golfbanen in Groningen om uw golfbal, clubs en ook uw handen mee schoon te maken.

Uw golfmateriaal in Grunn schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een rondje op de Groningse golfbanen mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor het spelen van golf in Groningen met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golftassen aanbieding

Er zijn veel redenen te bedenken waarom u een golftas moet hebben. Allereerst heeft u aardig wat spullen bij u wanneer er een ronde golf wordt gespeeld op de banen in Nederland en België. Een bidon of waterfles, golfballen, uw golfclubs, een golfhanddoek van golfhanddoek.com en nog meer. Het aanschaffen van een golftas is zeker geen overbodige luxe. Kijk eens bij golftassen aanbieding.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoek voor het spelen op golfbanen in Groningen

  • De golfhanddoeken voor het schoonhouden van uw golfclubs zijn een leuke aanvulling tijdens golfreizen.
  • De golfhanddoeken voor gebruik op de golfbaan in Groningen zijn ideaal voor het schoonmaken van een golfclub.
  • De golfhanddoeken voor het schoonhouden van uw golfclubs zijn verkrijgbaar in een golfwinkel.
  • De golfhanddoeken voor gebruik op de golfbaan in Groningen kunt u aanbieden tijdens een golfclinic.
  • De golfhanddoeken voor het in optimale conditie houden van golfclubs op de greens in Groningen mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.

Verkrijgbare kleuren golf handdoekjes met reclame borduring in Groningen en omstreken

 

Golfhanddoek met logo