Jouw mandje 0

Golfclub schoonmaken

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor het schoonmaken van uw golfclub

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het spelen van het golfspel uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor de losse verkoop of verkoop in grotere aantallen kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Een volledige golfset met diverse items schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een ronde op de golfbaan mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor het verwijderen van zand, gras en modder met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfvakantie

Wat is er leuker dan een golfvakantie? Op golfvakantie naar Spanje, Italië, Portugal of misschien wilt u zelf buiten Europa gaan, het kan allemaal! Golfvakanties worden bij diverse bureaus aangeboden en hier kunt u de hulp en advies verwachten welke u nodig heeft. Een golfvakantie kan ook all-in, als aanbieder is golfhanddoek.com een betrouwbare partner voor de golfhanddoeken die u aan kunt bieden.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoek voor het schoonmaken van golfclubs

  • Gedurende een golfreis in Nederland of België is het gebruik van een golfhanddoek inclusief bedrukking onmisbaar.
  • Voor het schoonmaken van een golfclub zijn de golfhanddoeken uitstekend geschikt voor gebruik op de green en golfbaan.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken met bedrukking die zeer goed van pas komen tijdens de rondes op de golfbaan in Nederland of België.
  • Een geborduurde golfhanddoek is een leuke aanvulling tijdens een golfclinic op de green en golfbaan.
  • Tijdens het volgen van golflessen is een golfhanddoek inclusief borduring van bedrijfslogo of bedrijfsnaam een item dat natuurlijk altijd welkom is voor de rondes op de green en golfbaan in België en Nederland.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken voor het schoonmaken van een golfclub

 

 

Golfhanddoek met logo