Jouw mandje 0

Golfclub promotiemateriaal

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor het maken van bedrijfspromotie

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het golfen uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor het maken van bedrijfspromotie kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Uw volledige set golf items schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een ronde over de golfbaan mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Golfhanddoek bedrukken voor promotiemateriaal op de golf greens met bedrijfslogo of reclame uiting

Het bedrukken van meerdere golfhanddoeken voor promotiemateriaal op de golf greens is natuurlijk een mogelijkheid die u extra attentie waarde biedt. Zo kunt u bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten bedrukken of borduren. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golftas dames en heren

Er zijn diverse soorten en maten golftassen voor dames en heren. De diverse merken bieden o.a. standbags, cartbags en tourbags aan, zo bent u er van verzekerd dat u altijd de juiste tas vindt die past bij uw situatie als golfspeler of golfspeelster. De keuze voor uw golftas is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke behoefte en voorkeur; wilt u een tas met meerdere vakken, een tas die perfect is voor een trolley of juist een lichtgewicht tas die waterdicht is. Ook zijn er extra mogelijkheden zoals een beschermende cover wanneer u bijvoorbeeld op golfreis gaat!

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken promotiemateriaal voor bedrijven en golfverenigingen

  • Een golfclub is goed en snel schoon te maken met een golfhanddoek inclusief borduring en kan gebruikt worden tijdens de diverse golf events inclusief promotiemateriaal door de deelnemers.
  • In een golfwinkel vindt u golfhanddoeken plus borduring, ideaal om te gebruiken in een prachtige golf omgeving.
  • Een golfhanddoek met borduring van een logo of naam op maat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende een golfclinic in prachtige golf omgeving.
  • Tijdens het volgen van golflessen is een golfhanddoek inclusief borduring van bedrijfslogo of bedrijfsnaam een item dat natuurlijk altijd welkom is voor de deelnemers tijdens de diverse golf events inclusief promotiemateriaal.
  • Tijdens een golfreis is naast de standaard uitrusting een golfhanddoek met borduring iets dat niet mag ontbreken in uw assortiment aan golf artikelen.

Verkrijgbare kleuren golfhanddoeken als extra promotie materiaal

 

 

Golfhanddoek met logo