Jouw mandje 0

Golfhanddoek Nederland

Een golfhanddoek met logo of bedrijfsnaam voor golfhandoeken in Nederland

De golfhanddoek is een onmisbaar item tijdens het golfen, wanneer u uw clubs in puike conditie wil houden en ook nog er voor wil zorgen dat tijdens het golfen in Nederland uw spelniveau op pijl blijft dan is de golfhanddoek van golfhanddoek.com een product dat zeker niet mag ontbreken. De golfhanddoek is heel gemakkelijk te bevestigen aan een golftas, golfset of golftrolley. Dankzij het oog van roestvrij staal en een sterke karabijnhaak bent er van verzekerd dat de golfhanddoek u trouw blijft ondersteunen tijdens uw rondes op de golfbaan!

De golfhanddoek is gemaakt van dicht katoen en is verkrijgbaar in meerdere opvallende kleuren en eigentijdse (grappige) designs. De golfhanddoek voor onderhouden van uw golfset kan ook worden geproduceerd met welke print of ontwerp u ook wilt. Vanwege onze eigen productie facaliteiten is het eenvoudig om snel de golfhanddoeken te kunnen leveren. De golfhanddoeken zijn niet alleen leuk om als reclame materiaal aan te bieden, in een winkel voor golfartikelen maar eventueel ook in combinatie met aanbiedingen zoals golfsets, golfballen, golfclubs, ideaal voor golfwinkels!

Een golfclub eenvoudig schoonmaken met een golfhanddoek met reclame

Wanneer u het clubblad schoonmaakt met een golfhanddoek met reclame is het van belang om te zorgen dat er geen vuil achterblijft in de groeven van het golfblad. De groeven zijn echter eenvoudig schoon te houden met een klein borsteltje. Ook raden wij golfers aan om een extra golfhanddoek voor een in Nederland gerbuikte set van golfclubs mee te nemen in een opbergvak van uw golftas of golftrolley. Tijdens een regenbui op de golfcourse of wanneer de golfhanddoek met reclame te vies wordt heeft u altijd een vervangende handdoek binnen bereik. De golfhanddoek is ook zeer geschikt -wanneer deze nog schoon is- om bijvoorbeeld uw grips droog te wrijven en voorkomt dat u te stevig in uw grip/handvat moet knijpen.

Reclame op een golfhanddoek voor het sparen van uw golfclubs met uw logo, meeting of jubileum

Het borduren van reclame uitingen op meerdere golfhanddoeken voor het onderhouden van een golfset is de perfecte manier voor het maken van een langdurige indruk. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een bedrijfslogo of naam op een handdoek laten drukken of borduren. De golfhanddoek is uitgerust met een karabijnhaak en een oog van roestvrij staal. Een flitsend en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam.

Golftraining

Bent u geïnteresseerd in een golftraining? Neem dan eens rustig een kijkje bij golfclubs bij u in de buurt en kies er eentje waar u zich goed bij voelt. Er moet een klik zijn met de lesgevende pro en nog belangrijker natuurlijk; met de club. Veel clubs geven diverse welkomstcadeaus, zoals een golfhanddoek van golfhanddoek.com, een bidon of een golfbal. Er wordt zodoende veel waarde gehecht aan nieuwe trainingen en nieuwe clubleden.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie golfhanddoeken in Nederland

  • Tijdens een golfclinic in Nederland mag een golfhanddoek inclusief bedrukking natuurlijk niet ontbreken.
  • Tijdens het volgen van golflessen is een golfhanddoek inclusief borduring van bedrijfslogo of bedrijfsnaam een item dat natuurlijk altijd welkom is voor de in Nederland spelende golfers.
  • Een geborduurde golfhanddoek is zeer geschikt tijdens bijvoorbeeld golfreizen op de baan en driving range in Nederland.
  • Voor het schoonmaken van een golfclub zijn de golfhanddoeken uitstekend geschikt voor gebruik op de banen en driving ranges in Nederland.
  • De golfhanddoeken zijn verkrijgbaar in een golfwinkel en kunnen eenvoudig worden gebruikt op een golfvereniging in Nederland.

Verkrijgbare kleuren golf handdoekjes in Nederland

 

 

Golfhanddoek met logo