Jouw mandje 0

Golfhanddoek Overijssel

Een geborduurde of bedrukte golfhanddoek voor het schoonhouden van uw golfclub in Overijssel

Een gofhanddoek met borduring zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi is onmisbaar voor de serieuze golfer. Een golfhanddoek voor een golfspeler of golfvereniging in Overijssel is eenvoudig aan een golftas te bevestigen. Dankzij de golfhanddoek voor een golfclub of golfset is het zeer eenvoudig om uw golfclub schoon te maken en houden na elke geslagen bal. Door het schoonhouden van de groeven van het clubblad van de golfclub is het contact met de bal zo optimaal mogelijk.

Wanneer u het blad niet tijdig schoonmaakt met een golfhanddoek met borduring zoals een bedrijfslogo of logo van een golfvereniging of golftoernooi heeft dit effect op de hoeveelheid spin die u kunt genereren met de golfclub. Golfclubs gaan langer mee wanneer u deze schoonhoudt, zand en modder geven weerstand wanneer u de bal slaat en zodoende slijt het clubblad ook sneller.

Golfhanddoek van 100% katoen voor liefhebbers van de golfsport in Overijssel

De golfhanddoeken zijn gemaakt van 100% katoen en op een verantwoorde wijze geproduceerd, zo heeft u als leverancier of als afnemer lang plezier van de golfhanddoek en dat geldt natuurlijk ook voor de gebruikers van de golfhanddoeken voor het schoonmaken. Kortom... een ideaal cadeau of give away.

Golfhanddoek bedrukken voor het perfecte onderhoud aan uw golfclub met bedrijfslogo of reclame uiting

Met een geborduurde golfhanddoek zorgt u tijdens meetings, golfclinics, golfreizen voor een extra meerwaarde en attentiewaarde. Een golfhanddoek biedt u een langdurige mogelijkheid om tegen geringe kosten reclame te maken door bijvoorbeeld een bedrijfslogo of naam op een handdoek te drukken. Een leuk en opvallend relatiegeschenk maar het is natuurlijk ook mogelijk dit te produceren voor een competitieteam. De golfhanddoeken zijn van hoge kwaliteit en kunnen eenvoudig met een haak worden bevestigd en dankzij het oog van rvs gaat de handdoek lang mee.

Golfset kopen

Is het tijd voor uw eigen golfaccessoires? Uw schoenen en zelfs uw golfhanddoek al gekocht? In de golfhanddoek kunt u ook speciaal uw initialen, bedrijfsnaam of sponsoring laten borduren, zo hoort u er echt bij op de club. Hierna is het tijd voor het belangrijkste puntje, uw eigen golfset kopen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van splinternieuwe tot prima tweedehands golfsets. Complete set inclusief tas en trolley of alleen de clubs, het kan allemaal. Verkrijgbaar in de heren en dames variant.

Heeft u interesse in de diverse soorten golfhanddoeken die u bij golfhanddoek.com kunt bestellen en op maat laten ontwerpen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31(0)10 - 223 53 12 of stuur een e-mail naar info@golfhanddoek.com. Bekijk nu enkele voorbeelden in het onderstaande assortiment!

webshop-golfhanddoek-overzicht-klein

Productinformatie Overijsselse golfhanddoeken

  • De golfhanddoeken voor een schone golfclub mogen natuurlijk niet ontbreken tijdens de golflessen.
  • Gedurende een golfreis in Overijssel is het gebruik van een golfhanddoek inclusief bedrukking onmisbaar.
  • Een golfclub is goed en snel schoon te maken met een golfhanddoek inclusief borduring en kan gebruikt worden tijdens de rondes op de green in Overijssel.
  • De golfhanddoeken voor een schone golfclub zijn verkrijgbaar in een golfwinkel.
  • Een golfhanddoek met borduring van een logo of naam op maat mag natuurlijk niet ontbreken gedurende een golfclinic in Overijssel.

Verkrijgbare kleuren golf handdoek voor golfspelers in Overijssel

 

 

Golfhanddoek met logo